Kızılpınar Belediyespor seri peşinde

1.Amatör Küme B Grubu temsilcilerimizden Kızılpınar Belediyespor on beşinci hafta karşılaşmasında Büyükyoncalıspor’a konuk olacak. Son haftalarda elde ettiği galibiyetlerle şampiyonluk yarışına ort

14.01.2012 01:08:00 0
Kızılpınar Belediyespor seri peşinde
Kızılpınar Belediyespor ligin 15. hafta karşılaşmasında Büyükyoncalıspor ile üç puan mücadelesi verecek.
 
LİDER’İ FARKLI GEÇTİ
Ligde üst üste aldığı başarılı sonuçlarla basamakları teker teker geçen Kızılpınar Belediyespor 13.hafta karşılaşmasında evinde lider Ulaş Belediyespor’u konuk etti. Rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koymasına rağmen bir türlü golü bulamayan Kızılpınar Belediyespor rakibinin golüne engel olamayarak karşılaşmada mağlup duruma düştü. İkinci devreye fırtına gibi giren temsilcimiz bulduğu gollerle karşılaşmada öne geçti. Taraftarının desteği ile oyun disiplininden kopan rakibi karşısında çok rahat bir oyun ortaya koyan Kızılpınar Belediyespor iki gol daha bularak karşılaşmadan 4-1 galip ayrıldı. Kızılpınar Belediyespor bir önceki haftayı ise maç yapmadan bay olarak geçti. Kızılpınar Belediyespor ligde oynadığı 12 karşılaşmada 27 puan toplayarak ikinci sırada bulunuyor.
 
13 PUANI BULUNUYOR
Kızılpınar Belediyespor’un rakibi Büyükyoncalıspor ise bir önceki hafta şampiyonluk ekiplerinden Ulaş Belediyespor’a konuk oldu. Güçlü rakibi karşısında hiçbir varlık gösteremeyen konuk ekip rakibinin arka arkaya gelen gollerin engel olamadı. Savunmada ve hücumda etkili olamayan Büyükyoncalıspor karşılaşmadan 6-1’lik skor ile mağlup ayrılarak haftayı puansız kapattı. Büyükyoncalıspor ligde oynadığı 12 karşılaşmada 13 puan toplayarak beşinci sırada bulunuyor.
 
’YOLUMUZA KAYIPSIZ DEVAM ETMEK İSTİYORUZ’’
Kızılpınar Belediyespor Teknik Direktör Vedat Çolak şampiyonluk yolunda kritik bir karşılaşmaya çıkacaklarını ifade ederek” geçtiğimiz haftayı bay olarak geçtik. Takım olarak 10 günlük süre zarfında bu hafta oynayacağımız karşılaşmaya hazırlandık. Şimdi önümüzde Büyükyoncalıspor karşılaşması var. Bu karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak yolumuza devam etmek istiyoruz’’ dedi.
 
‘’HER MAÇ FİNAL’’
Bundan sonra her karşılaşmanın kendileri açısından final havasında geçtiğini ifade eden Çolak sözlerine şöyle devam etti: ‘’ligin tamamlanmasına kısa bir süre kaldı. Büyükyoncalıspor karşılaşmasının ardından üç karşılaşmaya daha çıkacağız. Büyükyoncalıspor maçı gibi diğer üç karşılaşma da bizler için final havasında geçecek. Engelleri tek tek geçerek kendimize hedef olarak belirlediğimiz Süper Amatör Lig’e yükselmek istiyoruz’’ dedi.
 
 MAÇ SAAT 13.00’DE BAŞLAYACAK

Büyükyoncalıspor ile Kızılpınar Belediyespor ligin on beşinci hafta karşılaşmasında Saray Sahasında karşı karşıya gelecek. Yarın oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10