Fenerbahçe Spor Okulları tek çatı altında toplandı

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Türkiye genelinde aralarında Kapaklı Futbol Okulu’nun da bulunduğu 35 Spor Okulu’nun lisanslarını iptal etmesiyle Fenerbahçe Kapaklı Futbol Okulu Çerkezköy Fenerbahçe Spo

15.01.2012 20:10:00 0
Fenerbahçe Spor Okulları tek çatı altında toplandı
Konuyla ilgili açıklama yapan Fenerbahçe Çerkezköyspor Spor Okulları Sportif Direktörü Ender Debreli” Fenerbahçe Spor Kulübümüz yaptığı denetimlerde Kapaklı Futbol Okulunun da aralarında bulunduğu 35 Spor Okulunun kriterlere uygun olmadığı gerekçesi ile lisanslarını iptal etti. Kapanan Kapaklı Futbol Okulu’nda kriterlere uygun lisanslı öğrencileri bünyemize katarak faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Fenerbahçe Çerkezköy Spor Okulu olarak Basketbol, Voleybol ve Futbolu bir bütün halinde topladık ” dedi.
 
LİSANSLAR İPTAL EDİLDİ

Fenerbahçe Spor Okulunu tek bir çatı altında topladıklarını söyleyen Debreli” Fenerbahçe Spor Kulübü kriterlerini çok yüksek tutarak yapılan düzenli kontrollerde kriterlere uygun olmayan spor okullarının lisanslarını iptal etmeye devam edecek. Basketbol ve Voleybol şubelerimiz Çerkezköy Pakize Narin Anadolu Lisesi’nde devam ederken, bünyemize kattığımız Futbol Şubemiz ise çalışmalarını eski yeri olan Kapaklı Atıcı Spor tesisleri kapalı sahasında devam edecek” dedi.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10