Keşanspor için yardım kampanyası başlatıldı

Antalya’nın Korkuteli İlçesi yakınlarında otobüsün şarampole yuvarlanması sonucu 2 futbolcusu hayatını kaybeden, 23 futbolcu ve yöneticisi yaralanan Bölgesel Amatör Ligi (BAL) takımlarından Keşanpor i

15.01.2012 20:11:00 0
Keşanspor için yardım kampanyası başlatıldı
Keşan Kaymakamı Ahmet Narinoğlu Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Keşanspor Başkanı Sadi Kuru, aldıkları ortak kararla Keşanspor için ülke çapında maddi ve manevi yardım kampanyası başlatmak için Edirne Valiliği'ne başvuruda bulundu. Kampanyanın Keşanspor'a sahip çıkmak, maddi ve manevi destek vermek adına başlatıldığını ve bunun için bir sivil bir yardım komitesi oluşturulduğunu belirten Keşan Kaymakamı Ahmet Narinoğlu şunları söyledi:"Kampanyamız ülke çapında gerçekleşecek. Gerekli yasal izinler için başvurularını yapıyoruz. Kampanya amacıyla mevzuat gereği bir sivil yardım komitesi oluşturuldu. Komite yardım faaliyetleri ile ilgili programını da kamuoyu ile paylaşacak. Destek verecek olan televizyon kurumlarına açığız. Medya yoluyla da bu çabamızı sürdüreceğiz. Ayrıca Keşan çapında, okullarımız kamu kurumları ve halkımız ve bütün kurum ve kuruluşlar düzeyinde yardım kampanyamızı başlatacağız. GSM cep telefonları aracıyla da yardım kampanyası araştırması yapıyoruz. Bunu yapacağız. Bunun için afiş, reklam tanıtım radyo programı ve gazetelerde bilgi paylaşımını hep beraber yapacağız” dedi.
 
HEDEF 3.LİG

 Keşanspor'un lige devam edip etmemesi, Futbol Federasyonu'nun ve sporcularımızın biraz da sağlığı ile ilgili verilecek kararlar sonucu netleşecek” diyen Narinoğlu “ Keşan toplumuna, Keşan kamuoyuna düşecek bir görev olursa, biz hazırız. Esas bizim burada yapacağımız alicenaplık gençlerimizi kucaklamak, onların acılı ailelerinin kaza geçiren yavrularının sıhhate kavuşması için ihtiyacı olan maddi ve manevi kucaklamayı yapmak. Yardım kampanyası 3 aylık bir sürede sürdürülecek. Amacımız şu. Keşan bu yıl bir ivme kazandı. 3. lige çıkmak için bir hedef koydu, şu anda 152 takım arasında yenilmeyen 3 takımdan birisiyiz. Bir kesinti, yaşadık. Acılarımız ve yaşadığımız travma hayatımızı kesintiye uğratmamalı Biz bundan daha da heyecan duyarak, bu problemimizden, sıkıntımızdan daha da güçlenerek çıkmalıyız. Hedefimiz bu sene Keşanspor lige devam ederse 3. Lig'e çıkmak." dedi.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10