Veliköyspor son dakikada yıkıldı 0-1

Süper Amatör Küme temsilcilerimizden Veliköyspor ilk devrenin son karşılaşmasında evinde lider Velimeşe Belediyespor’u konuk etti. Her iki takımında etkili bir oyun ortaya koyduğu karşılaşmanın son dakik

16.01.2012 17:14:00 0
Veliköyspor son dakikada yıkıldı 0-1
 Süper Amatör Lig temsilcilerimizden Veliköspor hafta sonunda evinde Velimeşe Belediyespor ile karşı karşıya geldi.
 
13.00’DE BAŞLADI
Pazar günü saat 13.00’de Veliköy Sahası’nda oynanan karşılaşmayı Mehmet Ali Akkor, Gökay Çevik ve Levent Vartemel hakem üçlüsü yönetti. Karşılaşmaya ev sahibi ekip
 
Veliköyspor:Semih **Selami Güral *(81'Emre Eren *)Selami Tunç**Gökhan Gülhan**Onur**Tuna**Gökhan Balıkçı *Ömer **Sinan **Musa * Mert **(86'Hakan *) kadrosu ile çıkarken,
 
Velimeşe Belediyespor:Yalçın ** Mehmet Emin ** (66'Esat **) Ulaş **Şahin**Okay **Eray Cem ***Erhan *(72'Candaş **)Ergin **Birol *Serkan * Ahmet Uzan ** ilk onbiri ile çıktı.
 
HER İKİ TAKIMDA ATAK OYNADI
Müsabakanın başlaması ile birlikte her iki ekipte atak bir futbol sergiledi. Veliköyspor ilk dakikalarda geliştirdiği tehlikeli ataklarda sonuca gidemedi. Dakikaların ilerlemesi ile birlikte heyecan da arttı. Oyunun ilk dakikalarında etkili olamayan Velimeşe Belediyespor ilerleyen dakikalarda oyunda hakimiyeti eline aldı. Her iki takımında savunmada hata yapmadığı karşılaşma orta alan şeklinde oynandı. Rakibine göre kanatlardan etkili olan Velimeşe Belediyespor Ergin ve Serkan ile geliştirdiği ataklarda istediği golü bulamadı.
 
İLK DEVREDEN GOL ÇIKMADI
Karşılaşmanın ilk devresinin ortalarında da gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı. İlk devrenin son bölümlerine doğru ataklarını sürdüren Velimeşe Belediyespor Serkan ile mutlak bir pozisyondan yararlanamadı. Rakibinin üstüne geldiği dakikalarda kontra ataklarla galibiyet golü arayan Veliköyspor ise ilk devrenin ilerleyen dakikalarında istediğini elde edemedi. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmadı.
 
VELİMEŞE BELEDİYESPOR ÖNE GEÇTİ
İkinci devrenin başlaması ile birlikte  Veliköyspor taraftarının desteği ile rakibine top yapma imkanı tanımadı. Her iki takımında açık bir futbol izlediği karşılaşma büyük çekişmeye sahne oldu.Karşılaşmanın en ciddi atağını 87.dakikada Velimeşe Belediyespor geliştirdi. Eray Cem’in kullandığı kornerde Birol müsait pozisyonda topu kale yerine auta gönderdi. Bu müsait pozisyondan yararlanamayan konuk ekip Velimeşe Belediyespor karşılaşmanın 89.dakikasında Ergin ile golü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta Eray Cem’in ceza sahasına ortasında defansın hatasını iyi değerlendiren Ergin düzgün vuruşla topu ağlara göndererek konuk ekibi 1-0 öne geçirdi.
 
İLK DEVREYİ LİDER BİTİRDİ

Kalesinde son dakikalarda golü gören temsilcimiz yıkılırken, konuk ekip ise gol sevincini taraftarları ile paylaştı. Oyun disiplininden kopmayan Veliköyspor uzatma dakikalarında beraberlik golü için ataklar geliştirdi. Son dakikalarda her iki ekibinde geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada konuk ekibin 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşmanın son dakikalarında bulduğu golle karşılaşmadan galip ayrılan Velimeşe Belediyespor puanını 23 yaparak ilk devreyi lider olarak tamamlarken, Veliköyspor ise 14 puanda kaldı.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10