Geliri, ihtiyaç sahibi aileler için kullanılacak

Gülerçin Koleji Okul Aile Birliği tarafından Gabralı Otel’de ihtiyaç sahibi ailelere yardım amacıyla birlik, beraberlik ve dayanışma yemeği düzenlendi.

Çerkezköy 16.01.2012 18:43:00 0
Geliri, ihtiyaç sahibi aileler için kullanılacak
YEMEKTE BİR ARAYA GELDİLER
Önceden belirlenen ailelere yardım amacıyla önceki gün saat 19.00’da düzenlenen etkinliğe, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yırtar’ın eşi Aysun Yırtar, AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, Özel Çerkezköy Hastanesi doktorları, Özel Gülerçin Koleji Müdürü Oktay Becerik, öğretmenler, veliler ve davetliler katıldı. Yemekte konuşan Okul Müdürü Oktay Becerik, etkinliğin velilerin kaynaşması ve güzel bir gece geçirmeleri, dönemin yorgunluğunu atmaları amacıyla düzenlediğini belirterek, geceden elde edilecek gelirle de, önceden belirlenen ailelere nakdi yardım yapılacağını söyledi. Bu tür yemeklerin okul ve aile birliği tarafından sıkça yapılacağını belirten Becerik, katılan herkese teşekkür etti.
 
GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER
Okul Aile Birliği Başkanı Semra Arslan da düzenlenen yemeğin önemine dikkat çekerken, bu tür etkinliklerin devam edeceğini söyledi. Konuşmaların ardından davetliler çalan müzik eşliğinde oynayarak gönüllerince eğlendi.
 

Çerkezköy Haber / Sedat KARDEŞ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10