Yerel yönetimler toplantısı yapıldı

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığınca yerel yönetimler toplantısı yapıldı. Tekirdağ Turizm Otelcilik Meslek Lisesi’nde yapılan toplantıya Tekirdağ’da AK partili olan 17 ilçe ve belde belediye başkanl

Çerkezköy 16.01.2012 19:08:00 0
Yerel yönetimler toplantısı yapıldı
TÜRKİYE’Yİ BUGÜNKÜ DURUMUNA GETİRDİK
Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Soner Çizen, yerel yönetimler toplantısına katılan tüm partililere teşekkür etti. Toplantıda konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ile çalıştıklarını ve onun verdiği yol haritası ve program ile Türkiye’yi bugünkü durumuna getirdiklerini belirtti.
 
BASINA KAPALI DEVAM ETTİ
AK Parti olarak güçlerini birlik ve beraberlikten aldıklarını söyleyen Bürge, toplantıya katılan herkese teşekkür etti. Tekirdağ’da yapılan yerel yönetimler toplantısına Malkara, Çerkezköy, Kumbağ, Barbaros, Çerkezmüsellim, Karacakılavuz, Banarlı,Yeniçiftlik, Marmaracık, Misinli, Mürefte, Balabancık, Hoşköy, Veliköy, Kızılpınar, Şalgamlı,Sağlamtaş belediye başkanları katıldı. Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

Çerkezköy Haber / Sevim BOZKURT 


0282 726 91 91
0282 747 65 10