Polisten depremzedelere yardım eli

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri tarafından yardımsever vatandaşlardan temin edilen yardım malzemeleri, Çerkezköy’deki depremzedelere ulaştırıldı. A

Çerkezköy 18.01.2012 20:56:00 0
Polisten depremzedelere yardım eli
Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, yardımsever vatandaşlardan temin ettikleri yardım malzemelerini dün,  Çerkezköy'de kalan 46 depremzedeye teslim etti. 
 
YARDIMLAR DEPREMZEDELER İÇİN
Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz ve Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, Tekirdağlı esnaf ve yardımsever vatandaşlardan toplanan yardım malzemelerini depremzedelere teslim etmek için dün Çerkezköy’e geldi. Yardım malzemelerinin tesliminde Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdür Yardımcıları Murat Ogan ve Murat Tabak, Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği Komiseri Hakan Yıldız da hazır bulundu. 
 
ÇOCUKLARIN YÜZLERİ GÜLDÜ
Polis ağabeyleri ve ablalarının yakından ilgilendiği 25 depremzede çocuğun yüzü gülerken, depremzede ailelere tek tek hediyelerini veren İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz’ın ise ilgi odağı 5 aylık Züheyla bebek oldu. Aldıkları oyuncaklarla büyük sevinç yaşayan çocuklar da polis ağabeylerine şapkalarını takarak selam verdiler. Daha sonra ise ailelere mont, seccade, iç çamaşırı, giyim eşyası, bebek bezi ve kuru gıdaların yer aldığı yardım paketleri teslim edildi.
 
“EMANETLERİ GERÇEK SAHİPLERİNE ULAŞTIRDIK”
Depremzedelerin sıkıntılarını tek tek dinleyen İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz ve beraberindekiler bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Programın ardından açıklama yapan İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz “Van’daki üzücü depremin ardından Çerkezköy Polisevinde bulunan 46 depremzede vatandaşımızı ziyaret ettik. Onların ihtiyaçlarını yerinde tespit ettik. Tespit çerçevesinde Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekiplerimiz Tekirdağ ve civarında bulunan iş adamları ve hayırsever vatandaşlar ile görüştüler. Oradan kendilerine teslim edilen emanetleri gerçek sahiplerine ulaştırmak için bizler bugün aracılık yaptık. Bu çalışmalar Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğinin numunesidir ” dedi. Polisevi’ndeki programın ardından Ali Yılmaz Çerkezköy’den ayrıldı.
Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10