Derbi Veliköy’de oynanacak

1.Amatör Küme B Grubu’nda zirve yarışından uzaklaşan iki temsilcimiz Trexta Fevzipaşaspor ile Kapaklıspor ligin 16.hafta karşılaşmasında karşı karşıya gelecek. Veliköy Sahası’nda yarın oynan

Çerkezköy 27.01.2012 19:34:00 0
Derbi Veliköy’de oynanacak

 Lige iyi başlamalarına rağmen son haftalarda kötü sonuçlar alarak taraftarını üzen iki temsilcimiz hafta sonunda karşı karşıya gelecekler.

17 PUANI BULUNUYOR

Ligin ikinci devresine mağlubiyetler ili başlayan Trexta Fevzipaşaspor son hafta karşılaşmasında deplasmanda ligin dibinde yer alan Şalgamlı Belediyespor’a konuk oldu. Rakibi karşısında ilk devre etkili bir oyun ortaya koyan konuk ekip Trexta Fevzipaşaspor bulduğu golle karşılaşmanın ilk devresini önde tamamladı. İkinci devre taraftarının desteği ile rakibi karşısında etkinliği eline alan Şalgamlı Belediyespor bulduğu golle moral buldu. Kalesinde gördüğü golün şokunu üzerinden atamayan Trexta Fevzipaşaspor kalan dakikalarda kalesinde bir gol daha görerek karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrıldı. Trexta Fevzipaşaspor ligde oynadığı 14 karşılaşmada beş galibiyet iki beraberlik ve yedi yenilgi ile 17 puanla üçüncü sırada bulunuyor.

ŞALGAMLI BELEDİYESPOR’U FARKLI GEÇTİ

Trexta Fevzipaşaspor gibi ikinci devrede istediği sonuçları alamayan bir diğer temsilcimiz Kapaklıspor ise hafta sonunda erteleme karşılaşmasında Şalgamlı Belediyespor’u konuk etti. Rakibi karşısında maça fırtına gibi başlayan Kapaklıspor bulduğu üst üste gollerle karşılaşmada rahatladı. Oyunda istediğini sahaya yansıtamayan konuk ekip Şalgamlı Belediyespor ise gol veya goller bulamadı. İkinci devrede de sağlı sollu ataklarını sürdüren Kapaklıspor üç gol daha bularak karşılaşmadan 7-0’lık galibiyet çıkardı. Kapaklıspor ise ligde oynadığı 13 karşılaşmada 8 galibiyet üç beraberlik ve iki yenilgi ile 27 puanla üçüncü sırada bulunuyor.

  ‘’ÜÇ PUAN İSTİYORUZ’’

Kapaklıspor ve Trexta Fevzipaşaspor hafta sonunda yapılacak karşılaşmanın hazırlıklarını hafta içi yaparak maç saatini beklemeye başladılar. Şalgamlı Belediyespor karşısında aldıkları farklı galibiyet ile moral bulduklarını söyleyen Kapaklıspor Başkanı Zafer Çavuş” bulduğumuz morali iyi değerlendirip Trexta Fevzipaşaspor karşısından da galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Kalan üç maçı da kazanıp ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz ’’ dedi.

MAÇ YARIN SAAT 13.00’DE

1.Amatör Küme B Grubu’nda mücadele veren iki temsilcimiz Trexta Fevzipaşaspor ile Kapaklıspor  16.hafta karşılaşmasında Veliköy Sahası’nda yarın saat 13.00’de karşı karşıya gelecek. Bu zorlu karşılaşmayı ise Hasan Işık, Onur Esen ve Eren Bozkurt hakem üçlüsü yönetecek. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10