ADD ‘Gürkan’ ile devam dedi

Atatürkçü Düşünce Derneği Tekirdağ Şubesi'nin 9. Olağan Genel Kurul Toplantısı Tekirdağ Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapıldı. Düzenlenen Kongre’de ADD Tekirdağ Şube BaşkanlığÄ?

Tekirdağ 30.01.2012 20:48:00 0
ADD ‘Gürkan’ ile devam dedi

 Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Tekirdağ Şubesi'nin 9. Olağan Genel Kurul toplantısı Belediye Kültür Merkezi’nde geniş katılımla gerçekleştirildi.

ÇALIŞMALARA DEVAM EDECEĞİZ

ADD Tekirdağ Şubesi genel kurul toplantısına Türkiye Barolar Birliği (TBB) Eski Genel Sekreteri Güneş Gürseler, Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Rüya Yılmaz, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile ADD Tekirdağ Şubesi üyeleri katıldı. Olağan Genel Kurul toplantısında kullanılan 103 oyun 100'ünü alan Servet Gürkan yeniden ADD Tekirdağ Şubesi Başkanlığına seçildi. Başkan Servet Gürkan, ADD olarak Atatürk'ün ilke ve inkılapları ışığında çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

YÖNETİM VE DENETİM KURULU BELİRLENDİ

Servet Gürkan başkanlığındaki yönetimde Mefkure Erdem, Önder Kocaman, Fazlı Ertekin, Sabri Işık, Ruziye Ökten ve Kenan Oflaz yer alırken, denetim kuruluna ise İsmail Üner, Ahmet Poyraz ve Mehmet Çevik seçildi. Derneğin disiplin kuruluna da Ali İhsan Tertemiz, Akın Acar ve Gülşen Tufan seçildi. Haber / Ahmet KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10