Kızılpınar Belediyespor’da hedef şampiyonluk

Kızılpınar Belediyespor hafta sonu deplasmanda Vakıflar Güvenspor karşılaşması hazırlıklarına devam ediyor. Rakipleri Ulaş Belediyespor’un son dakikalarda bulduğu gollerle liderliğini devam ettirdiği sÃ

31.01.2012 20:35:00 0
Kızılpınar Belediyespor’da hedef şampiyonluk

1.Amatör Küme B Grubu’nda şampiyonluğun iddialı isimlerinden Kızılpınar Belediyespor hafta sonu karşılaşacağı Vakıflar Güvenspor karşılaşması hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.

TEK HEDEF GALİBİYET

Kızılpınar Belediyespor Vakıflar Güvenspor maçı hazırlıklarına Kızılpınar Kapalı Halı Sahası’nda yaptığı çalışma ile başladı. Kızılpınar Belediyespor Teknik Direktörü Vedat Çolak yönetimde devam eden çalışmalarda futbolcuların istekli ve hırslı oluşu teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Hafta içi başlayan çalışmalarda Vakıflar Güvenspor karşılaşmasına hazırlanan Kızılpınar Belediyespor’da tek hedef galibiyet.

KAPALI HALISAHA’DA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Çalışmalar hakkında bilgiler veren Kızılpınar Belediyespor Teknik Direktörü Vedat Çolak “ Hafta sonundan itibaren etkisini gösteren kar yağışı nedeniyle hafta sonunda evimizde oynayacağımız Ahımehmetspor karşılaşması ileriki bir tarihe ertelenmişti. Sahamız karla kaplı olduğu için çalışmalarımızı Kızılpınar Kapalı Halı Sahası’nda sürdürüyoruz. Haftanın üç günü sürdürdüğümüz çalışmalar neşeli bir şekilde devam ediyor” dedi.

ULAŞ SON DAKİKALARDA KAZANDI

Hafta sonunda rakipleri Ulaş Belediyespor’un puan kaybının sürpriz olmadığını söyleyen Çolak” Ulaş Belediyespor’un oynadığı futbolla şampiyonluğu hak etmediğini düşünüyorum. Ligin 15.hafta karşılaşmasında deplasmanda Ahımehmetspor’u son dakikalarda kaydettikleri golle mağlup etmişlerdi. Son hafta ise kendi evlerinde konuk ettikleri Vakıflar Güvenspor karşısında son dakikalarda beraberlik golünü bularak haftayı bir puanla kapattılar. Ulaş Belediyespor bu hafta ise ligin dibinde can çekişen ve mutlak puana ihtiyacı olan Şalgamlı Belediyespor’a konuk olacaklar. Şalgamlı Belediyespor güçlü rakibi karşısında ligde kalmak için puan arayacaktır. Rakibimiz Ulaş Belediyespor’un hafta sonunda puan kaybı yaşayacağını düşünüyorum” dedi.

“ŞAMPİYONLUK İSTİYORUZ”

Kızılpınar Belediyespor olarak şampiyonluktan başka bir düşünceleri olmadığını ifade eden Çolak” Kızılpınar Belediyespor olarak ligin beşinci haftasında koyduğumuz üst üste 12 galibiyet parolamızı ligin sonuna kadar devam ettirmek istiyoruz. Takım olarak hedefimizde uygun adımlarla ilerliyoruz. Ligin kalan üç haftasını kayıpsız kapatıp Ulaş Belediyespor’un bu haftalarda puan kaybı yaşaması ile birlikte çok istediğimiz şampiyonluğu kazanmak istiyoruz” ifadesini kullandı.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10