Kapaklıspor Sarayspor’u konuk ediyor

1.Amatör Küme B Grubu’nda mücadele eden Kapaklıspor Pazar günü kendi evinde Sarayspor’u konuk edecek. Ligde 27 puanla haftaya üçüncü sırada giren Kapaklıspor rakibini mağlup ederek moral bulmak istiyor. Kapak

3.02.2012 19:25:00 0
Kapaklıspor Sarayspor’u konuk ediyor
Kapaklıspor ligin on yedinci hafta karşılaşmasında kendi evinde Sarayspor ile karşı karşıya gelecek. Her iki ekip açısında da büyük öneme sahip karşılaşma Kapaklı Sahası’nda oynanacak.
ŞALGAMLI BELEDİYESPOR’U KONUK ETTİ
Lige şampiyonluk parolası ile başlayan Kapaklıspor ligin ilk devresinin ilerleyen haftalarında düşüşe geçerek zirve yarışından koptu. Ligin ikinci devresine Kızılpınar Belediyespor mağlubiyeti ile başlayan Kapaklıspor ligin on dördüncü haftasında Şalgamlı Belediyespor’u konuk etti. Rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koyarak karşılaşmadan 7-0’lık skor ile ayrılan Kapaklıspor farklı bir galibiyete imza atarak yoluna devam etti. On altıncı haftada Fevzipaşa Trextaspor ile  olan karşılaşmasının iptal olması nedeniyle on altıncı haftayı maç yapmadan geçti.
KONUK EKİP ALTINCI SIRADA
Sarayspor ise ligin on beşinci haftasında konuk olduğu Vakıflar Güvenspor’u 4-3’lük skorla geçerek uzun bir aradan sonra galibiyetle tanıştı. Sarayspor ligde oynadığı 13 karşılaşmada 4 galibiyet 2 beraberlik ve yedi mağlubiyet ile 17 puanla altıncı sırada bulunuyor.
“GALİBİYET DÜŞÜNÜYORUZ”
Kapaklıspor Başkanı Zafer Çavuş, tek hedeflerinin galibiyet olduğunu söyleyerek “Son haftalarda aldığımız puan kayıpları ile zirve yarışından uzaklaştık. İnşallah kalan maçlarımızı kazanarak ligi en iyi yerde bitirmeyi hedefliyoruz. Bu hafta kendi sahamızda oynayacağımız karşılaşmayı kazanarak taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz. Kalan tüm maçlarımıza bu anlayış içerisinde çıkacağız” dedi.
MAÇ 13.00’DE BAŞLAYACAK

Kapaklıspor ile Sarayspor Kapaklı Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Pazar günü saat 13.00’de oynanması planlanan karşılaşma günü hava durumunun yağmurlu olması bekleniyor. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10