Kızılpınar Vakıflar Güvenspor’a konuk olacak

1.Amatör Küme B Grubu’nda Ulaş Belediyespor ile amansız şampiyonluk yarışını sürdüren Kızılpınar Belediyespor hafta sonunda zorlu Vakıflar Güvenspor deplasmanına çıkacak. Rakibi karşısı

3.02.2012 19:29:00 0
Kızılpınar Vakıflar Güvenspor’a konuk olacak
1.Amatör Küme B Grubu’nda Ulaş Belediyespor ile amansız şampiyonluk yarışını sürdüren Kızılpınar Belediyespor hafta sonunda zorlu Vakıflar Güvenspor deplasmanına çıkacak. Rakibi karşısında alacağı galibiyet ile son haftaya avantajlı girmek isteyen Kızılpınar Belediyespor’da tek hedef üç puan.
Kızılpınar Belediyespor 1.Amatör Küme B Grubu’nda 17.hafta karşılaşmasında deplasmanda mücadele edecek.
ŞAMPİYONLUK İSTİYOR
1.Amatör Küme B Grubu’nda şampiyonluk yarışında mücadele veren Kızılpınar Belediyespor 17.hafta karşılaşmasında Pazar günü deplasmanda Vakıflar Güvenspor ile karşı karşıya gelecek.
Lider Ulaş Belediyespor ile arasında dört puan fark olan Kızılpınar Belediyespor’un bir maç eksiği bulunuyor. Ertelenen Ahımehmetspor maçını ise 9 Şubat da kendi sahasında oynayacak olan Kızılpınar Belediyespor kalan maçlarını kazanarak liderin puan kaybetmesini bekleyecek.
KIZILPINAR FARKI BİRE İNDİRMEK İSTİYOR
Geçen hafta lider’e konuk olan Vakıflar Güv. Spor, deplasmanda 4-4 berabere kalarak liderin şampiyonluk yolunda kan kaybına sebep olmuştu. Bu duruma sevinen Kızılpınar Belediyespor ise deplasmanda karşılaşacağı Vakıflar Güv. Spor ve kendi sahasında oynayacağı ertelenmiş olan Ahımehmetspor maçını alarak aradaki puan farkını bire indirmek istiyor.
EN SON BÜYÜK YONCALISPOR İLE OYNADI
Ligin on beşinci hafta karşılaşmasında Kızılpınar Belediyespor deplasmanda Büyük Yoncalıspor ile karşı karşıya gelmişti. Rakibi karşısında maça etkili başlayan Kızılpınar sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi ablukaya aldı. Rakibi karşısında oyun disiplininden kopan Büyük Yoncalıspor ise farkın açılmasına engel olamadı. Kızılpınar Belediyespor deplasmanda oynadığı karşılaşmadan 12-0’lık farklı galibiyet ile ayrıldı. Ligin 16. hafta karşılaşmasında hava şartlarından dolayı Ulaş Belediyespor ile Vakıflar Güvenspor karşılaşması haricinde bütün karşılaşmalar yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenmişti.
“GALİBİYET İSTİYORUZ”
Kızılpınar Belediyespor Teknik Direktörü Vedat Çolak son haftaların zorlu karşılaşmalara sahne olacağını söyleyerek” Geçen hafta kendi evimizdeki Ahımehmetspor karşılaşması yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenmişti. Şimdi önümüzde Vakıflar Güvenspor karşılaşması var. Bu karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak yolumuza devam etmek istiyoruz’’ dedi. Bundan sonra her karşılaşmanın kendileri için final havasında olacağını belirten Çolak, ertelenen ve kalan maçlarımızı alarak Ulaş Belediyespor’un puan kaybetmesini bekleyeceğiz dedi.
MAÇ SAAT 12.00’DA BAŞLAYACAK
Vakıflar Güvenspor ile Kızılpınar Belediyespor ligin 17.hafta karşılaşmasında Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Karşılaşma Pazar günü saat 12.00’da oynanacak.

Çerkezköy Haber / Sedat KARDEŞ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10