Islah OSB protokolü imzalandı

Çerkezköy Ticaret ev Sanayi Odası’nda önceki gün yapılan toplantıda Veliköy ile Muratlı için hazırlanan Islah OSB çalışma protokolü imzalandı.

Çerkezköy 3.02.2012 19:42:00 0
Islah OSB protokolü imzalandı
Islah Organize Sanayi Bölgesi başvurusunda bulunan Veliköy ve Muratlı için hazırlanan Islah OSB çalışma protokolü imzalandı.
ÇALIŞMALARA HIZ VERİLECEK
Toplantıda konuşan Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek, Muratlı ve Veliköy Islah OSB çalışma protokolünün imzalanmasının ardından diğer çalışmalara hız verileceğini söyledi. Misinli ve Vakıflar Bölgelerinin projelerinin de bakanlığa havale edildiğini ifade eden Vali Kemelek, Bakanlığın projeler için etüt çalışmalarını beklediğini belirtti. Vali Kemelek, Velimeşe ve Türkgücü’nde yapılacak olan Islah OSB çalışmaları için de bakanlıktan yer seçim komisyonu beklendiğini söyledi.
TOPLU HAREKET ETMEK ÖNEMLİ
Bakanlığın çevre temizliği konusunda dünya çapında parametreleri kabul ettiğini ve bu nedenle projelerde çok teknik çalışmalar yapıldığını ifade eden Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek, İstanbul ve Çerkezköy’de yapılan toplantılarda toplu hareket etmenin faydalarını ve toplu arıtmadaki teknikleri konuştuklarını hatırlatarak, yapılan toplantıların sanayicilerin birbirlerini tanıma ve istişare edebilme olanağı sağlaması açısından da önemli olduğunu söyledi. Veliköy ve Muratlı Sanayi Bölgeleri için hazırlanan Islah OSB çalışmalarını içeren sunumun ardından Veliköy ile Muratlı için hazırlanan Islah OSB çalışma protokolünün imzaları atıldı.
KATILIM YOĞUN OLDU

Toplantıya Vali Zübeyir Kemelek’in yanı sıra Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı, Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, İl Genel Sekreteri Mustafa Yel, Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Burhan Arslan, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, Bilim Sanayi ve Teknoloji Tekirdağ İl Müdürü Abdullah Aksoy, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Ceyhan, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ekrem Karadağ, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Atlaş, İl Sağlık Müdürü Dr. Mehtap Şen, Karayolları Bölge Müdür Yardımcısı Asım Öztürk, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mehmet Gökay Üstün, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Günay, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Ali Tever, Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İsmail Akın, Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Güleroğlu ile Veliköy Sanayi ve İş Adamları Derneği Başkanı Aret Marancıoğlu da katıldı.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10