“Tarım ve İnsan” konulu sergi açılacak

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Eğitim Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı’nın Denizbank sponsorluğunda düzenlediği 3. Ulusal Fotoğraf Yarışması’nın sonuçları aç

Çerkezköy 6.02.2012 09:10:00 0
“Tarım ve İnsan” konulu sergi açılacak

 Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Eğitim Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı’nın Denizbank sponsorluğunda düzenlediği 3. Ulusal Fotoğraf Yarışması’nın sonuçları açıklandı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın geleneksel hale getirdiği Ulusal Fotoğraf Yarışması’nda bu yıl jüri tarafından 477 katılımcının 2 bin 61 eseri değerlendirildi.
DERECEYE GİRENLER BELİRLENDİ
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Eğitim Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanı Recep Tezgel, Fotoğraf dalındaki tek Devlet Sanatçısı unvanına sahip Ozan Sağdıç, Uluslararası Savaş Fotoğrafçısı ve Belgesel Yapımcısı Coşkun Aral, Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Mehmet Arslan Güven, Denizbank Kültür ve Sanat Danışmanı Sayın Perihan Yücel, Hacettepe Üniversitesi öğretim görevlilerinden Serhat Kaymas ve Eğitim Yayım ve Yayınlar Dairesi Başkanlığı Eğitim ve Yayım Çalışma Grubu Sorumlusu Sayın Ali Metin’den oluşan jüri üyeleri, “Genel, Çiftçi, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Çalışanları, Öğrenci ve Denizbank çalışanları” olmak üzere 5 ayrı kategorinin derece alan isimlerini belirledi.
DERECEYE GİRENLERE HEDİYE ÇEKİ
Toplam 5 kategoride gerçekleştirilen yarışmada 17 fotoğraf ödüle layık görüldü. Eseri ödüle layık görülen 17 yarışmacıya toplamda 15 bin TL Denizbank hediye çeki ile birlikte teşekkür belgesi verildi. Yarışmacıların gönderdiği eserler arasından seçilenler Ulusal Tarım ve İnsan Fotoğraf Yarışması katalogunda yer alırken, ödül alan fotoğraflarla birlikte toplam 149 fotoğrafa sergiler kapsamında yer verileceği belirtildi Yarışmaya katılan 149 fotoğraf 10-17 Şubat tarihleri arasında Tekira Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan sergide sergilenecek. Serginin açılışı 10 Şubat Cuma günü saat 15.00’da yapılacak. 

0282 726 91 91
0282 747 65 10