Tekirdağ EMİTT Fuarı’na katıldı

16. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT) İstanbul Beylikdüzü'nde bulunan fuar Merkezi Tüyap'ta başladı.

Tekirdağ 10.02.2012 18:11:00 0
Tekirdağ EMİTT Fuarı’na katıldı
16. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMİTT) İstanbul Beylikdüzü'nde bulunan fuar Merkezi Tüyap'ta başladı.
EMİT FUARI AÇILDI
Her yıl 60'ın üzerinde ülkeyi İstanbul'da buluşturan dünyanın en büyük 5. turizm fuarı olan EMITT, uluslararası turizm dünyasından da büyük ilgi görüyor. Bu yıl 9-12 Şubat tarihleri arasında 16.'sı düzenlenen olan EMITT Fuarı'nın açılışına Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ile Arjantin, Çek Cumhuriyeti, Kazakistan, Macaristan, Malezya, Slovenya, Venezuela ve İtalya Kültür ve Turizm bakanları ile üst düzey yöneticileri, Türkiye'den çeşitli illerin vali ve belediye başkanları ile üst düzey yöneticileri, illerin kültür ve turizm müdürleri, uluslararası turizm firmalarının yetkilileri katıldı.
3 İL ORTAK TANITILIYOR
Bu yıl Emitt Fuarı'nda Trakya illeri Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli, Trakya Kalkınma Ajansı'nın organizasyonu ve sponsorluğunda bitişik standlarda temsil ediliyor. Emitt Fuarı'na Tekirdağ Belediyesi'ni temsilen katılan Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Rüya Yılmaz, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Gökay Üstün, Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Altaş ve Trakya Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Orhan Çebi ile Trakya standında bir araya geldi. Trakya illerinin ortaklaşa tanıtıldığını belirten Tekirdağ Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Rüya Yılmaz, "Bu yıl EMİTT Turizm fuarına 3 il ortaklaşa katılıyor. Biz de Tekirdağ Belediyesi olarak fuar çalışmalarına katkı verdik ve açılışında bulunarak tanıtıma destek olduk” dedi.
BİLGİ ALDILAR

Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli illerinden oluşan Trakya Kalkınma Ajansı standını Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Şenay Başer ve İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürü Prof. Dr. Ahmet Emre Bilgili de ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı. Fuar, yarın sona erecek.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10