Kızılpınar rakibinin puan kaybetmesini bekleyecek

1.Amatör Küme B Grubu’nda şampiyonluk hedefleyen Kızılpınar Belediyespor ligin son hafta karşılaşmasında Şalgamlı Belediyespor’u konuk edecek. Haftaya bir maç eksikle 33 puanla ikinci sırada giren KızÄ

10.02.2012 18:32:00 0
Kızılpınar rakibinin puan kaybetmesini bekleyecek

Kızılpınar Belediyespor 1.Amatör Küme B Grubu’nda 18.hafta karşılaşmasında kendi evinde mücadele verecek.

 

AHIMEHMETSPOR MAÇI ERTELENDİ

 

Ligde 6.haftadan itibaren oynadığı bütün karşılaşmaları kazanarak şampiyonluk yarışına giren Kızılpınar Belediyespor bir önceki hafta deplasmanda Vakıflar Güvenspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koyan temsilcimiz her iki devrede de bulduğu gollerle karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmasını bilmişti. Kızılpınar Belediyespor hafta içinde Ahımehmetspor ile erteleme karşılaşması yoğun kar yağışı nedeniyle ikinci kez ileriki bir tarihe ertelenmişti.

 

“GALİBİYET İSTİYORUZ”

 

Kızılpınar Belediyespor Teknik Direktörü Vedat Çolak ligin sonuna geldiklerin ifade ederek

 

“ Geçen hafta deplasmanda Vakıflar Güvenspor’u mağlup ederek galibiyet serimizi sürdürdük. Bu hafta Şalgamlı Belediyespor ‘u konuk edeceğiz. Rakibimiz ise ligin dibinden kurtulmak için puan isteyecek. Karşılaşmayı kazanıp rakibimiz Ulaş Belediyespor’un puan kaybetmesini bekleyip şampiyon olmak istiyoruz” diye konuştu.

 

MAÇ SAAT 15.00’DE BAŞLAYACAK

 

Kızılpınar Belediyespor ile Şalgamlı Belediyespor ligin 18.hafta karşılaşmasında Kızılpınar Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Karşılaşma Pazar günü saat 15.00’de başlayacak.

 

Haber: Ahmet KARDEŞ

 

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10