Ertelenen toplantılar bugün yapılacak

Salt çoğunluk sağlanamadığı için 15 Şubat Çarşamba günü gerçekleştirilemeyen Çerkezköy Çevre Belediyeler Atıksu Arıtma Tesisi Yapma ve İşletme Birliği toplantısı ve Tekirdağ IV.

Çerkezköy 19.02.2012 18:44:00 0
Ertelenen toplantılar bugün yapılacak
Salt çoğunluk sağlanamamasından dolayı geçtiğimiz hafta yapılamayan Çerkezköy Çevre Belediyeler Atıksu Arıtma Tesisi Yapma ve İşletme Birliği toplantısı bugün saat 14.00’da yapılacak. Çerkezköy Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem başkanlığında yapılacak olan toplantıda açılış, yoklama, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Birlik Encümen Üyeleri seçilecek ve Birlik İhtisas Komisyonları oluşturulacak.
BİRLİKLER BUGÜN TOPLANACAK
Salt çoğunluk sağlanamadığı için Çarşamba günü gerçekleştirilemeyen Tekirdağ IV. Grup Çevre Belediyeler Katı Atık Bertaraf Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği toplantısı da bugün yapılacak. Aynı zamanda birlik başkanı olan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem başkanlığında Çerkezköy Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek olan toplantı saat 14.30’da başlayacak. Toplantıda şu gündem maddeleri görüşülecek “Açılış, yoklama, saygı duruşu ve İstiklal Marşı, Birlik Encümen Üyelerinin seçimi, Birlik İhtisas Komisyonlarının oluşturulması”

Haber / Sevim BOZKURT 


0282 726 91 91
0282 747 65 10