Çorlu İşitme Engelliler Türkiye şampiyonu oldu

Türkiye İşitme Engelliler Basketbol Liginde faaliyet gösteren Çorlu İşitme Engelliler Trakya Spor Kulübü Türkiye şampiyonu oldu.

19.02.2012 18:54:00 0
Çorlu İşitme Engelliler Türkiye şampiyonu oldu

Aksaray’da gerçekleştirilen Türkiye şampiyonasından kupa ile dönen Ç.İ.E.T.S.K. Basketbol Takımı, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’ı makamında ziyaret etti. Başarılı sporcuların ziyaretinde Antrenör Nihat Güney, Yardımcı Antrenör Ahmet Kasaca, Menajer Erdinç Cebeci, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Erdoğan Demirci ve  Çorlu Belediyespor Kulübü Başkanı Hasan Eligül de hazır bulundu. İşitme engelli sporcuların tercümanlığını Türkan Cebeci yaptı.

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Avrupa’da yapılacak turnuvalarda Türkiye’yi temsil edecek olan başarılı sporcular ve antrenörler çalışmalarını anlattılar. Çorlu’yu ve Türkiye’yi başarılı bir şekilde temsil etmeyi hedeflediklerini ifade eden işitme engelli basketbolcular, kendilerine verilen destekten dolayı Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’a teşekkür ettiler. Antrenmanlarını Çorlu Belediyesi Kapalı Spor Salonunda yaptıklarını söyleyen sporcular, Mayıs 2012’de kampa gireceklerini ve sonrasında yurtdışında yapılacak müsabakalara katılacaklarını söylediler.

 

HEDİYELER VERDİ

 

Çorlu İşitme Engelliler Trakya Spor Kulübü’nün ziyaretinde basketbol takımının yanı sıra hentbol, voleybol, yüzme, futbol, masa tenisi dallarında yapılan çalışmalar hakkında konuşuldu. Bu branşların haricinde 2013 yılında güreş dalında da Çorlu’yu temsil etmeyi hedeflediklerini ifade ettiler. Çorlu’da sportif anlamda başarıya önem verdiklerini ifade eden Başkan Baysan, yeni spor tesisleri yaparak hizmete sunduklarını söyledi. Bundan sonra kulübün ulaşım, spor malzemesi vb ihtiyaçlarının karşılanmasında destek verileceğini belirten Baysan, başarılı basketbolcular ve antrenörlerine hediyeler verdi.
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10