Bayramoğlu Pastaneleri’ne Beyaz Bayrak

Çerkezköy’de gıda işletmelerinin sağlıklı, hijyenik ve kaliteli üretim yapıp yapmadığının vitrine bakılarak anlaşılması için Çerkezköy Belediyesi’nce başlatılan Beyaz Bayrak uygul

Çerkezköy 20.02.2012 19:13:00 0
Bayramoğlu Pastaneleri’ne Beyaz Bayrak

Çerkezköy’de gıda işletmelerinin sağlıklı, hijyenik ve kaliteli üretim yapıp yapmadığının vitrine bakılarak anlaşılması için Çerkezköy Belediyesi’nce başlatılan Beyaz Bayrak uygulaması kapsamında, Bayramoğlu Pastaneleri de Beyaz Bayrak aldı.

 

BAYRAMOĞULLARI PASTANESİ DE BEYAZ BAYRAK ALDI

 

Beş işletmenin daha Beyaz Bayrak için başvuruda bulunduğunu ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, dün düzenlenen törende Bayramoğlu Pastaneleri sahibi Murat Sağlam’a Beyaz Bayrak ve Başarı Sertifikası verdi. İşletmeler için Beyaz Bayrak almanın zorunlu olmadığını belirten Başkan Ali Ertem, “Uygulamada bir zorunluluk yok. Fakat Beyaz Bayrak almaya hak kazanan firmalarımız aynı zamanda insanlara ürünlerinin kaliteli ve hijyenik şartlarda üretildiğinin mesajını veriyorlar. Bu uygulama işletmenin vatandaşa annesinin yemeğini yermiş gibi güvenle yemeklerini yiyebileceği yerlerden biri olduğunu gösteriyor” dedi.

 

“GÖNÜL RAHATLIĞI İLE ALIŞVERİŞ YAPABİLİRLER”

 

Vatandaşların, beyaz bayrak bulunan yerlerden gönül rahatlığı ile alışveriş yapabileceğini belirten Ertem “Bu Beyaz Bayrak’ı almakla iş bitmiyor. Altı ayda bir işletmeler denetlenecek. Aynı şekilde hijyenik şartlarda hizmet vermedikleri görülürse Beyaz Bayrakları geri alınacak” dedi.

 

“EN ÇOK VATANDAŞA YARAYACAK”

 

Beyaz Bayrağı teslim alan Bayramoğlu Pastaneleri sahibi Murat Sağlam da “İnşallah diğer firmalarımız da Beyaz Bayrak uygulamasına dahil olur ve gerekli standartları karşılarlar. Firmaların kendilerini geliştirmesi gerekiyor, bu uygulama da en çok vatandaşın işine yarıyor. Bu sayede vatandaşlarımız daha kaliteli daha hijyenik şartlarda hizmet alacaklardır” diye konuştu.

 

Haber / Sedat KARDEŞ
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10