Çocuk Kalp, öğrenciler için sahnelendi

İki tiyatro grubunun ortaklaşa sahneye koyduğu ‘Çocuk Kalp’ adlı tiyatro oyunu, dün Gülerçin Koleji öğrencileri için sahnelendi. Her ay düzenli olarak bir tiyatro oyunu etkinliği düzenlediklerini söyle

Çerkezköy 21.02.2012 20:59:00 0
Çocuk Kalp, öğrenciler için sahnelendi

Çerkezköy’de eğitim veren Özel Gülerçin Koleji öğrencileri için ‘Çocuk Kalp’ adlı tiyatro oyunu sergilendi.

 

İKİ GRUBUN ORTAK OYUNU

 

Uçta Sanat Tiyatrosu ve Masal Tiyatrosu’nun ortaklaşa ortaya koyduğu oyunu dün saat 13.45’de Gülerçin Koleji’nin Anaokulu ve birinci kademe sınıf öğrencileri izledi. Organizatör Tolga Şahin, Trakya Turnesi adı altında, bölgedeki özel eğitim kurumlarına yönelik tiyatro, animasyon gibi oyunlar sahnelediklerini belirtti. Mehmet Cemalettin Kurtaran’ın hem oyunculuk hem de yönetmenlik yaptığı Çocuk Kalp isimli tiyatro oyununda Zeynep Erkorkmaz ve Hamit Polat da rol aldı. 

 

DOĞAL YETENEKLERİ ORTAYA ÇIKIYOR

 

Organizatör Tolga Şahin Çocuk Kalp adlı tiyatro oyununda insanlar arasındaki ilişkileri, anne sevgisini ve sosyo-kültürel ilişkileri ele almaya çalıştıklarını ifade ederken, Özel Gülerçin Koleji Müdür Yardımcısı Tuğba Zenginal da “Anaokulu ve birinci kademe sınıf öğrencilerimize yönelik oyunlar sahneliyoruz. Tiyatro etkinliği okulumuzda her ay gerçekleşen bir etkinlik. Tiyatro oyunları sayesinde çocuklarımızın doğal yetenekleri ortaya çıkıyor. Bazen doğaçlama oynanan oyunlarda yetenekleri ön plana çıkabiliyor. Bu yönden çocuklarımız için oldukça faydalı olduğunu düşünüyorum” dedi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ 
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10