ÇERKEZKÖYSPOR’DA HEDEF GALİBİYET

Bölgesel Amatör Lig 12.Grupta mücadele eden temsilcimiz Çerkezköyspor, 15. hafta oynaması gereken ve yoğun kar yağışı nedeniyle ertelenen Vitraspor karşılaşması bugün saat 13.30’da Bozüyük İl?

21.02.2012 21:28:00 0
ÇERKEZKÖYSPOR’DA HEDEF GALİBİYET

 Bölgesel Amatör Lig 12.Grupta bulunan temsilcimiz Çerkezköyspor, Vitraspor’a konuk olacak.

DAHA ÖNCE ERTELENMİŞTİ
12 Şubat tarihinde oynanması planlanan Çerkezköyspor-Vitraspor karşılaşması yoğun kar nedeniyle 22 Şubat Çarşamba tarihine ertelenmişti. Pazar günü Beşyüzevlerspor karşısında aldığı mağlubiyet ile haftaya moralsiz giren Çerkezköyspor erteleme karşılaşmasının hazırlıklarına Pazartesi günü yaptığı ilk antrenman ile başladı. Dün öğlen saatlerinde Bilecik’e giden Çerkezköyspor yaptığı son antrenmanın ardından maç saatini beklemeye başladı.
HAFTAYI MAĞLUBİYET İLE KAPATTI
Hafta sonunda Beşyüzevlerspor’a konuk olan temsilcimiz Çerkezköyspor, ligin alt sıralarında bulunan rakibine deplasmanda 2-1 yenilmişti. Ondan önceki hafta Silivrispor’la erteleme maçına çıkan temsilcimiz Çerkezköyspor, üst sıralarda bulunan rakibini 2-0 yenmeyi bilmişti. Çerkezköyspor deplasmanda oynayacağı Vitraspor karşılaşmasına mutlak üç puan parolası ile çıkacak. Ligin ilk devresini ligin sonunda bitiren Vitraspor, ikinci devrede de aldığı mağlubiyetler sonucu ligin son sırasından kurtulamadı. Vitraspor’un düşme hattından kurtulması için 15 puana ihtiyacı var ancak ligin bitimine 6 hafta kaldı ve düşme hattından kurtulması imkansız durumda. On altıncı hafta maçında lider Karagümrükspor’la karşılaşan Vitraspor karşılaşma sonunda ummadıkları bir skor tabelası gördüler ve maçtan 6-0 mağlup ayrıldılar.
“ÜÇ PUAN İSTİYORUZ”
Kar nedeniyle ertelenen karşılaşmaya mutlak üç puan parolası ile çıkacaklarını belirten Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz “Vitraspor’u mağlup ederek ligin üst sıralarını zorlamaya çalışacağız. Bu maçı kaybederek daha fazla puan kaybı yaşama lüksümüz yok. Hafta içi yaptığımız antrenmanlarla karşılaşmaya çok iyi hazırlandık. Ligin alt sırasında bulunan Beşyüzevlerspor mağlubiyeti bizim için sürpriz oldu. Vitraspor karşılaşmasından galibiyet ile ayrılmak için futbolcularımızın ellerinden geleni yapacaklarına inanıyorum. Bilecik’e üç puan için gidiyoruz.” dedi.
13.30’DA BAŞLAYACAK
Vitraspor ile Çerkezköyspor Bölgesel Amatör Lig 12. Grup 15.hafta erteleme karşılaşmasında karşı karşıya gelecek. Çerkezköy Bozüyük İlçe Stadı'nda bugün oynanacak olan zorlu karşılaşma ise saat 13.30’da başlayacak. 

0282 726 91 91
0282 747 65 10