PERYÖN’den üyelere Kuantum eğitimi

Türkiye Personel Yönetimi Derneği Trakya Şubesi tarafından NLP&Kuantum Eğitimi düzenlendi.

Çerkezköy 26.02.2012 21:06:00 0
PERYÖN’den üyelere Kuantum eğitimi

Türkiye Personel Yönetimi Derneği Trakya Şubesi tarafından NLP&Kuantum Eğitimi düzenlendi.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Peryön Trakya Şubesi’nin 7. dönem aksiyonları çerçevesinde düzenlenen eğitim önceki akşam saat 19.00’da Çorlu Divan Otel’de gerçekleştirildi. Yaklaşık 250 kişinin katıldığı programda konuşan Eğitmen Ayla Uçkun, Kuantum ve NLP alanında kişisel gelişim-bilgi-becerilerini anlattı. Kuantum eğitiminin tüm anne-babalar, çalışanlar ve yöneticilerin alması gerektiği kişisel gelişim eğitimlerinden birisi olduğunu söyleyen Uçkun, kuantum çerçevesinde hayal etmeyi sınırlandırmamak, hayal gücümüzü sonsuzlaştırmak gibi bir inanç ile bireyin istediklerini elde edebileceği konuları üzerinde de durdu.

 

EĞİTİMLER DEVAM EDECEK

 

Eğitim arasında verilen kokteylde konuşan PERYÖN Trakya Şube Başkanı Özber Çetin de, eğitimin daha detaylı ve periyodik bir şekilde 3-4 Mart’ta da düzenleneceğini belirtti. Verilecek eğitimlerin bununla sınırlı kalmayacağını ifade eden Çetin, gelecekte kişisel gelişimin yanı sıra bilgi-beceri, hobi eğitimleri de düzenleyeceklerini söyledi.

 

KÜLTÜREL MİRASLARIMIZ UNUTULMAMALI

 

Kültürel olarak birçok mirasın ve değerin unutulmaması gerektiğini de belirten Çetin, 18 Mart’ta da Çanakkale Gezisi düzenleyeceklerini ifade etti. Dönemsel olarak eğitim ağırlıklı bir süreç geçirdiklerini belirten Özber Çetin, eğitim çalışmalarının bundan sonra da devam edeceğini söyledi.

 

Haber / Sevim BOZKURT

 
 
 
 
 
 
 
 

           

 

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10