Tekirdağspor Çorluspor’u farklı geçti

Tekirdağ Süper Amatör Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Tekirdağspor evinde Çorluspor’u konuk etti. Rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koyan ev sahibi ekip Tekirdağspor Çorluspor'u 5-0 ile geçti.

27.02.2012 18:53:00 0
Tekirdağspor Çorluspor’u farklı geçti

Tekirdağ 13 Kasım Sahası’nda Pazar günü saat 13.00’de oynanan karşılaşmayı

 

Serhat Yalnız***Osman Yılmaz***Emre Kırdar*** hakem üçlüsü yönetti. Ev sahibi ekip Tekirdağspor karşılaşmaya Furkan*** Şamil*** Yasin*** Başar*** Şener*** Burak*** Burçak**** Cem***İslam****(Dk.62 Seçkin***)Celil****(dk85Burçak?)Taygun*** ilk onbiri ile çıkarken, Çorluspor ise Günay** Yakup*(Dk.85 M.Berkay) Cavit* Ali* Okay** Ozan* Barış*Emre**Engin*Özer*(Dk89 Gökmen)Özgür*(Dk71 Tanju*) kadrosu ile çıktı.

 

TEKİRDAĞSPOR GOLÜ ERKEN BULDU

 

Maça başlayan Tekirdağspor ilk dakikalarda etkili ataklarla Çorluspor kalesine yüklendi. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan Tekirdağspor karşılaşmanın 10.dakikasında geliştirdiği atakta İslam’ın ayağından bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Gelen golle birlikte rahatlayan Tekirdağspor golden beş dakika sonra farkı ikiye çıkardı. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içine giren Şamil yerden düzgün vuruşla topu ağlara göndererek skoru 2-0 yaptı.

 

İLK DEVREDEN DÖRT GOL ÇIKTI

 

Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında çok rahat bir oyun ortaya koyan Tekirdağspor 32.dakikada farkı üçe çıkardı. Sahneye bir kez daha çıkan İslam kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü kaydetti. Karşılaşmanın ilk devresinin tamamen Çorluspor yarı alanında oynandığı karşılaşmanın 40.dakikasında bir gol daha kaydeden İslam hatrick yaptı. 40 dakikada kalesinde dört gol gören Çorluspor ilk devrenin son dakikalarında en az bir gol için mücadele verdi. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmadı.

 

TEKİRDAĞSPOR BEŞ FARKLI KAZANDI

 

Karşılaşmanın ilk devresini dört farklı üstünlükle tamamlayan Tekirdağspor karşılaşmanın ikinci devresinde kontrollü bir oyun ortaya koydu. İlk devre etkili olamayan Çorluspor ikinci devre ataklar geliştirerek gol bulmaya çalıştı. Rakibine kolay pozisyon şansı vermeyen Tekirdağspor karşılaşmanın 83.dakikasında farkı beşe çıkardı. Çorluspor savunmasını az adamla yakalayan Tekirdağspor’da savunmanın arkasına iyi sarkan Seçkin şık bir vuruşla topu ağlara göndererek skoru 5-0 yaptı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmadı.

 

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10