Karaağaç Gençlikspor Paşaalanspor’u sahadan sildi

Tekirdağ 2. Amatör Küme B Grubu’nda mücadele eden Karaağaç Gençlikspor ikinci hafta karşılaşmasında deplasmanda Paşalanspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koyan Karaağaç Ge

27.02.2012 18:56:00 0
Karaağaç Gençlikspor Paşaalanspor’u sahadan sildi
2.Amatör Küme’de mücadele eden Karaağaç Gençlikspor, Paşaalanspor deplasmanından galibiyetle çıkmasını bildi.
17.00’DE BAŞLADI
Ahmet Taner Kışlalı sahasında Pazar günü saat 17.00’da başlayan karşılaşmaya Karaağaç Gençlikspor 1-Tanju, 2-Samet, 3-Talip, 4-Rasim, 5-Serdar, 6-Savaş, 7-Tayfun, 8-Ozan, 9-Refik, 10-Tanju, 11-Önder ilk onbiriyle çıktı. Karşılaşmaya santra ile başlayan ekibimiz Karaağaç Gençlikspor, ilk dakikalarda oyunda hakimiyet kurmak için kendi yarı alanında kısa paslaşmalar yaparak oyuna ısındı. Presle topa sahip olmak isteyen Paşaalanspor istediğini elde edemeyince Karaağaç Gençlikspor kontrollü bir şekilde topu Paşaalanspor yarı alanına  taşıdı. Rakip yarı alanda topa sahip olmaya devam eden Karaağaç Gençlikspor atak yapmak istese de Paşaalanspor defansı ilk dakikalarda görevini iyi yaptı ve kontrollü bir şekilde Karaağaç Gençlikspor’a erken gol bulma şansı vermedi.
KARAAĞAÇ GENÇLİKSPOR GOLÜ BULDU
Karşılaşma Karaağaç Gençlikspor’un baskılı ve hücuma yönelik oyunuyla devam ederken dakika 25’de Paşaalanspor’un kendi ceza sahası içinde riskli paslaşmalar yapmasını iyi değerlendiren Karaağaç Gençlikspor’da presle topa sahip olan Tayfun, bekletmeden topu Refik’e gönderdi. Refik’te topla buluşur buluşmaz Tayfun’un ceza sahası içine koşu yaptığını gördü ve şık bir pas gönderdi. Topla buluşan Tayfun bekletmeden kalecinin uzanamayacağı yere topu gönderdi ve maçta skoru 1-0’a getirdi.
FARK İKİYE ÇIKTI
Golden sonra toparlanma çabasına giren Paşaalanspor, dakika 33’de kalesinde bir gol daha gördü ve oyun konsantrasyonu ilk yarıda tamamen bozuldu. Sağ kanattan gelişen atakta Önder’le paslaşan Ozan, Önder’e pasını aktardıktan sonra sağ çaprazdan kale sahası içine düz bir koşu yaparak Önder’den pas bekledi. Ozan’ın koşu yaptığını gören Önder, bekletmeden pasını aktardı ve topu Ozan’la buluşturdu. Topla buluşan Ozan sağ çaprazdan mükemmel bir vuruşla golü attı ve karşılaşmada durum 2-0’a geldi.
İLK DEVREDEN İKİ GOL ÇIKTI
Oyun disiplininden iyice kopan ev sahibi ekip Paşaalanspor, ofansif oyun anlayışını ilk yarının sonlarına doğru daha fazla gol yememek için defansif oyun anlayışına çevirdi. İlk yarının kalan dakikalarında başka atak şansı bulamayan her iki takımda gol bulamadı ve ilk yarı temsilcimiz Karaağaç Gençlikspor’un 2-0’lık skor avantajıyla sona erdi.
REFİK’TEN ŞIK BİR KAFA
İkinci yarıya başlayan ev sahibi ekip Paşaalanspor, kendi yarı alanında kısa paslaşmalarla, bozulan oyun konsantrasyonunu yeniden sağlama çabasındayken, Karaağaç Gençlikspor ise presle topa sahip olmak istedi. Dakika 55’de sağ kanattan gelişen Paşaalanspor atağını Karaağaç Gençlikspor sakin bir defans anlayışıyla kesti. Orta alan şeklinde gerçekleşen ikinci devrenin ilerleyen dakikalarında her iki takımda etkili bir pozisyon bulamadı.
Mücadelede 80. dakikaya gelindiğinde Paşaalanspor ceza sahası sol çaprazında yerde kalan Tanju, takımı Karaağaç Gençlikspor’a etkili bir noktadan frikik kazandırdı. Frikiği kullanmaya gelen Rasim, ceza sahası içine kavisli ve sert bir orta açtı. Açılan ortayı çok iyi takip eden Refik kontrollü bir kafa vuruşuyla topu kalecinin uzanamayacağı köşeye gönderdi ve maçta skoru 3-0’a getirdi. Gol sonrası Refik, gol sevincini teknik heyetle paylaştı.
KARŞILAŞMA 4-0 SONA ERDİ
Maçta durum 3-0’a geldikten sonra Paşaalanspor’un morali ve oyun anlayışı iyice bozuldu. Bunu iyi değerlendiren Karaağaç Gençlikspor farkı dörde çıkardı. Karşılaşmanın 85.dakikasında gelişen Karaağaç Gençlikspor atağında Paşaalanspor ceza sahası dışında Tayfun’un pasında topla buluşan Tanju, kaleyi cepheden gördü ve sert bir şutla karşılaşmada durumu 4-0’a getirdi. Karşılaşmanın kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmadı. Karşılaşmadan 4-0 galip ayrılarak ligdeki ilk üç puanını alan Karaağaç Gençlikspor puanını 4’e yükselterek üçüncü sırada çıktı. Paşaalanspor ise ikinci hafta sonunda puanla tanışamadı.
”GALİBİYETTEN DOLAYI MUTLUYUZ”

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Karaağaç Gençlikspor Başkanı Cihangir Yıldız, karşılaşmadan galibiyet ile kapattıkları için mutlu olduğunu belirterek “ Öncelikle desteklerinden ötürü Karaağaç Belediye Başkanı Dr.Özkan Yücel’e, Belediye Meclis üyelerimize, Genel Menajerimiz Necip Çelik’e ve halkımıza teşekkür ediyorum. Hava şartları olumlu olursa iki hafta sonra kendi evimizde Yeniçiftlik Belediyespor ile maçımız var. Şampiyonluk için mücadele edeceğiz ve birinci amatör kümeye çıkmak için elimizden geleni yapacağız. Şu anda ligin başlangıcı olmasına rağmen puan tablosunda 3. sıradayız. Önümüzde ki hafta haftalarda galibiyet için mücadele edeceğiz. Önümüzde ki hafta Aşağısevindiklispor’a, Muratlı sahasında konuk olacağız ve dediğim gibi galibiyet için elimizden geleni yapacağız.” dedi. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10