Vergi Haftası etkinliklerle kutlanıyor

Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürü Hacı Şimşek, bu yıl 23’üncüsü düzenlenen Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan’ı ziyaret etti. Vergi dairesinin çalıÅ

Çerkezköy 27.02.2012 19:14:00 0
Vergi Haftası etkinliklerle kutlanıyor
Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürü Hacı Şimşek, bu yıl 27 Şubat-03 Mart tarihleri arasında kutlanacak olan vergi haftası kapsamında dün saat 10.30’da Çerkezköy Kaymakam’ı Ayhan Bayhan’ı makamında ziyaret etti.
VERGİ REKORTMENLERİNE PLAKET
Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürü Hacı Şimşek, bu yıl 23’üncüsü kutlanan vergi haftası kapsamında ziyaret ettiği Ayhan Bayhan’a Müdürlüğün çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde Tekirdağ genelinde vergi rekortmeni olan mükellefler için Tekirdağ Vergi Dairesi Müdürlüğü tarafından 2 Mart Cuma günü ödül töreni düzenleneceğini belirten Şimşek, hafta boyunca Çerkezköy’den sıralamaya giren mükellefleri de ziyaret ederek kendilerine birer plaket vereceklerini söyledi.
OKULLAR DA ZİYARET EDİLECEK
Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürü Hacı Şimşek, vergi haftası kutlamaları kapsamında bugün saat 14.30’da da Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret edecek. Ayrıca öğrencilerin vergi bilincinin gelişmesine katkı sağlamak amacıyla hafta boyunca Çerkezköy’deki çeşitli okullar da ziyaret edilecek.

Haber / Ahmet KARDEŞ  


0282 726 91 91
0282 747 65 10