“Tüm çalışmalar vatandaşın menfaati için”

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, beraberindeki heyet ile birlikte Öztrak Caddesi’ndeki esnafın sıkıntılılarını ve dileklerini dinledi. Yol ve kaldırımlardan başka sıkıntıları olmadıÄ?

Çerkezköy 4.03.2012 18:25:00 0
“Tüm çalışmalar vatandaşın menfaati için”

 Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ ve beraberlerindeki heyetle birlikte önceki gün saat 14.00’da Öztrak Caddesi’nde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

ZİYARETLER SIKLAŞACAK
Esnafın ve vatandaşın sıkıntılarını dinlemek, bu sıkıntılara en hızlı şekilde çözüm bulabilmek için bu tür ziyaretlerin çok etkili olduğunu belirten AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, “Bu ziyaretlerimizi daha sık hale getireceğiz. İlk olarak yol çalışmaları devam eden Öztrak Caddesi’nden başlamaya karar verdik. İlerleyen günlerde diğer bölgelerdeki esnaf ve vatandaşlarımızın da ziyaretlerine gideceğiz. Ayrıca mahalle toplantıları da düzenleyeceğiz” dedi.
BAŞKA SIKINTIMIZ KALMAYACAK
Ziyaret esnasında girdiği dükkanlarda ve yolda karşılaştığı vatandaşlarla sohbet eden Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de vatandaşların sıkıntısı olup olmadığını sordu. Öztrak Caddesi’nde yalnızca yol ve kaldırım sıkıntısı olduğunu belirten esnaflar “Bu sıkıntımızın giderilmesi için çalışmalara başlandı. İnşallah caddemiz, çalışmalar tamamlandığında çok daha güzel bir hal alacak ve başka bir sıkıntımız kalmayacak” diye konuştu.
ATATÜRK CADDESİ’NDEN DAHA GÜZEL OLACAK
Çalışmaların Haziran-Temmuz döneminde tamamlanacağını belirten Belediye Başkanı Ertem, “Biz burada ne yapıyorsak sizler için yapıyoruz. Engelli vatandaşlar da dahil olmak üzere herkesin rahat ve güvenli bir şekilde ulaşımını sağlayacağı şekilde caddenin yol ve kaldırımlarını yeniden inşa ediyoruz. Çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 3-4 ay içerisinde çalışmalar tamamlanacak ve bundan sonraki aşamada caddenin ışıklandırmaları yapılacak. Ben inanıyorum ki, Öztrak Caddesi Atatürk Caddesi’nden çok daha güzel bir cadde haline gelecek. Sizden tek isteğimiz, bu süreçte bize destek olmanız ve biraz daha sabretmenizdir” dedi.
HERKES MEMNUN
Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem ve AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı Başkanı Alaettin Demirbağ’ın yaptığı esnaf ziyaretlerinde Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce,  Belediye Meclis Üyesi Behçet Güven, AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri Vahdet Akın, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Murat Yaraşır da yer aldı. Öztrak Caddesi’ndeki esnaf ve vatandaşların çoğu çalışmalardan memnun olduğunu belirtti.
Haber / Ahmet KARDEŞ

0282 726 91 91
0282 747 65 10