Erçağ’lı Adana Demirspor Kırklareli’den üç puanla döndü

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Kırklarelispor evinde Adana Demirspor’u konuk etti. Rakibi karşısında kötü bir oyun ortaya koyan Trakya temsilcisi konuk ekipten İlyas Çakmak’ın gollerine engel o

6.03.2012 20:01:00 0
Erçağ’lı Adana Demirspor Kırklareli’den üç puanla döndü

Pazar günü Kırklareli Atatürk Stadyumunda oynanan karşılaşmayı Farhan Kestanlıoğlu yönetirken, yardımcılıklarını ise Doğuş Darık ve Can Savaşan yaptı. Ev sahibi ekip Kırklarelispor karşılaşmaya Alişan, Hasan Can, Taner, Hüseyin, Recep, Yunus, Yavuz, Lokman, Serdal, Serkan ve Hasan Erdi ilk onbiri ile çıkarken, konuk ekip ise karşılaşmaya Şener, Süleyman, Burak, Raşit, Soner, Emre, Kerem, İlhan, Rıdvan, İlyas ve Erçağ ilk onbiri ile mücadele etti.

 

MAĞLUBİYET İLE AYRILDI

 

Karşılaşmaya Kırklarelispor etkili başlarken, konuk ekip Adana Demirspor ise kontrollü bir şekilde oyunu organize etti. İlerleyen dakikalarda ataklarını sıklaştıran konuk ekip Adana Demirspor İlyas Çakmak’ın golü ile öne geçti. İyi bir oyun ortaya koymasına rağmen rakibinin golüne engel olamayan Kırklarelispor kalan dakikalarda beraberlik mücadelesi verdi. İlk devrenin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmadı.

 

27 PUANDA KALDI

 

İlk devreyi tek gollü üstünlükle tamamlayan Adana Demirspor ikinci devrede de etkili oyununu sürdürdü. Rakibinin beraberlik için geldiği dakikalarda organize ataklarla etkili olan konuk ekip 71.dakikada ilk golün sahibi İlyas Çakmak ile farkı ikiye çıkardı. Kalan dakikalarda farkı bire indirmek için ataklar geliştiren Kırklarelispor istediğini elde edemedi. Haftayı puansız kapatan Kırklarelispor 27 puanla 11.sıraya kadar gerilerken, Adana Demirspor ise 36 puanla yükselişini sürdürdü.

 

ERÇAĞ BEĞENİ TOPLADI

 

Çerkezköyspor’un alt yapısından yetişen attığı goller ile taraflı tarafsız herkesin sevgilisi haline gelen Lüleburgazspor, Karşıyakaspor ve son olarak ta Adana Demirspor forması giyen Erçağ Evirgen karşılaşmada 90 dakika mücadele etti. Gol atamamasına rağmen istekli bir oyun ortaya koyan Erçağ sergilediği futbolla büyük beğeni topladı.
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10