Solunum yetmezliği çeken bebek Hava ambulansıyla sevk edildi

Kırklareli'nde kalp ve böbrek yetmezliğine bağlı solunum yetmezliği teşhisi konulan Nazlı ve Kemal Dublacı çiftinin 4 aylık bebeği Burak Dublacı, hava ambulansı ile Kocaeli Derince Devlet Hastanesi Çocuk YoÄ?

Bölgede Gündem 7.03.2012 20:27:00 0
Solunum yetmezliği çeken bebek  Hava ambulansıyla sevk edildi
Kırklareli'nde kalp ve böbrek yetmezliğine bağlı solunum yetmezliği teşhisi konulan Nazlı ve Kemal Dublacı çiftinin 4 aylık bebeği Burak Dublacı, hava ambulansı ile Kocaeli Derince Devlet Hastanesi Çocuk Yoğun Bakım Ünitesi'ne sevk edildi.
HAVA AMBULANSI İSTENDİ
Kırklareli Devlet Hastanesi'ne önceki akşam saatlerinde 23 yaşındaki babası Kemal Dublacı ve 22 yaşındaki annesi Nazlı Dublacı tarafından getirilen Burak Dublacı'nın yapılan ilk kontrolünde kalp ve böbrek yetmezliğine bağlı solunum sıkıntısı çektiği anlaşıldı. Bebeğin, İstanbul'da çocuk yoğun bakım ünitesi bulunan bir hastaneye sevk edilmesi için hava ambulansı istendi.
KOCAELİ’YE GÖNDERİLDİ

Hastaneden küvözle hava ambulansının iniş yapacağı Karakaş Mahallesi'ndeki Atatürk Stadyumu'na getirilen 4 aylık Burak bebek İstanbul'dan gelen hava ambulansıyla Kocaeli Derince Devlet Hastanesi Çocuk Yoğun Bakım Ünitesi'ne gönderildi.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10