Veliköyspor kayıplarda 0-1

Süper Amatör Lig’de son haftalarda istediği sonuçları alamayan Veliköyspor hafta sonunda deplasmanda Tekirdağ Anadolu Lisesispor’a konuk oldu. Ligin dibinde yer alan rakibi karşısında çok kötü bir oyun ortaya

7.03.2012 21:16:00 0
Veliköyspor kayıplarda 0-1
Süper amatör ligin son sırasında yer alan Anadolu Lisesi, haftalardır süren galibiyet hasretine Veliköyspor karşısında son vererek haftayı 3 puanla kapattı.
13 KASIM SAHASI’NDA OYNANDI
13 Kasım Sahası’nda oynanan karşılaşmayı Murat Aktaş, Eren Bozkurt, Mesut Tufan hakem üçlüsü yönetirken, ev sahibi ekip karşılaşmaya Resul, Burak, Cem, Mutlu, Oğuzhan, Öner, Cesur, Mustafa, Burak, Kubilay, Taner kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Veliköyspor ise karşılaşmaya Semih, Selami, Celal, Onur Hasko, Erkan, Tuna, Gökhan, Onur Sezer, Ali, Musa, Sinan ilk onbiri ile çıktı.
İLK DAKİKALAR KARŞILIKLI ATAKLARLA GEÇİLDİ
Müsabakanın ilk dakikalarında her iki ekipte kontrollü bir futbolu tercih etti. İlerleyen dakikalara doğru kontrollü bir oyun ortaya koyan Veliköyspor ileride Sinan ile gol aramaya çalıştı. Tekirdağ Anadolu Lisesispor ise kontra atak bir futbol oynamayı tercih etti. Müsabakanın ilk dakikalarında gelişen karşılıklı ataklardan gol sesi çıkmadı. Tekirdağ Anadolu Lisesispor kendi saha ve seyirci avantajını kullanarak konuk ekip önünde öne geçmek istedi. Ancak istediği pozisyonları bulmada zorlandı. İlerleyen dakikalara doğru Veliköyspor tekrar karşılaşmaya ortak olmaya başladı.
İLK DEVREDEN GOL SESİ ÇIKMADI
Her iki ekibinde geliştirdiği ataklar golü getiremedi. İlk devrenin son bölümlerine doğru her iki ekipte ataklarını sıklaştırdı. Öne geçip soyunma odasına avantajlı girmek isteyen ekipler istediklerini elde edemediler. İlk devrede kalan dakikalar içerisinde başka gol olmayınca ilk devre golsüz sona erdi.
EV SAHİBİ EKİP ÖNE GEÇTİ
Karşılaşmanın ikinci devresine ev sahibi ekip etkili başladı. Sağlı sollu ataklarla Veliköyspor kalesine yüklenen Tekirdağ Anadolu Lisesispor Kubilay ve Taner ile yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. Veliköyspor ilk devreye nazaran ikinci devre kontra ataklarla galibiyet golünü aradı. Ataklarını sıklaştıran ev sahibi ekip karşılaşmanın 74.dakikasında Kubilay ile galibiyet golünü buldu. Golün şokunu üzerinden atamayan Veliköyspor kalan dakikalarda etkili bir oyun ortaya koyamadı.
1-0 MAĞLUP AYRILDI

Karşılaşmanın 84.dakikasında ev sahibi ekip Tekirdağ Anadolu Lisesispor’da Cesur kırmızı kart görerek takımını bir kişi eksik bıraktı. Ev sahibi ekibin bir kişi eksik olmasını iyi değerlendirmek isteyen Veliköyspor son dakikalarda rakip kaleyi abluka altına aldı. Savunmada hata yapmayan Tekirdağ Anadolu Lisesispor Veliköyspor’a beraberlik şansı tanımadı. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşma da Tekirdağ Anadolu Lisesispor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10