Dünya Kadınlar Günü törenlerle kutlandı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Tekirdağ’da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kutlamalar Tekirdağ’da Valilik Önüne çelenk sunumu ile başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’n

Çerkezköy 8.03.2012 19:36:00 0
Dünya Kadınlar Günü törenlerle kutlandı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Tekirdağ’da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Kutlamalar Tekirdağ’da Valilik Önüne çelenk sunumu ile başladı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Valilik önündeki program sona erdi. Çelenk sunumunun ardından Tekirdağ Belediyesi Kültür Merkezi’nde kadın çalıştayı düzenlendi.

 

ÇALIŞTAY DÜZENLENDİ

 

Çalıştayda, Kadın ve İstihdam, Kadın ve Sağlık, Kadın ve Şiddet, Kadın ve Aile, Kadın ve Eğitim, Kadın, Kentsel Hizmetlerin Yönetimi” konularında bilgiler verildi. 

 

EVLİLİKLERİ 50 YILI AŞANLARA PLAKET

 

Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek ve Eşi Zehra Kemelek, Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç ve Eşi Münevver Dalgıç, Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Rüya Yılmaz, Kent Konseyi Başkanı Levent Gündoğdu ile daire müdürleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katıldığı Çalıştay’da Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Gülçin Eral ve Türk Kadınlar Birliği Tekirdağ Şube Başkanı Nural Ülker de bir konuşma yaparak kadının toplumdaki yeri ve önemi konusunda açıklamalarda bulundu. Çalıştay sonunda evliliklerinde 50 yılı aşmış çiftlere birer plaket verildi.
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10