Ustalara “Su yalıtım grubu ve harç katkıları” eğitimi

Ak Kardeşler İnşaat’ın desteğiyle BASF tarafından Çerkezköy’de çalışan inşaat ustalarına yönelik eğitim semineri düzenlendi. Ak Kardeşler İnşaat sahiplerinden Süleyman Ak, bu gibi semine

Çerkezköy 8.03.2012 19:41:00 0
Ustalara “Su yalıtım grubu ve harç katkıları” eğitimi
AK Kardeşler İnşaat ve DAV Yapı Malzemeleri’nin desteği ile BASF Yapı Kimyasalları tarafından dün saat 17.00’da Belediye Nikah Salonu’nda, inşaat ustalarına yönelik ‘Su Yalıtım Grubu ve Harç Katkıları’ konulu eğitim semineri düzenlendi.
TRAKYA BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ
Şirket hakkında bilgi veren BASF Yapı Kimyasalları İstanbul Bölge Müdürü İsmail Çalışkan, şirketin, Cumhuriyetin kuruluşundan beri Türk ekonomisine, birçok Kamu İktisadi Teşekkülü için tedarikçi şirket olarak katkıda bulunduğunu ve 129 yıllık geçmişinin olduğunu belirterek “Trakya Bölgesi bizim için önemli bir bölge. Sizlere yönelik şantiyelerde eğitimler vermeye devam edeceğiz. Seminerlerimiz farklı ürün guruplarında gerçekleşmeye devam edecek” dedi. EĞİTİM HER ZAMAN GEREKLİ
Eğitim öncesi konuşan Ak Kardeşler İnşaat sahiplerinden Süleyman Ak, dünyanın sürekli geliştiğini, inşaat firmalarının da bu gelişmeye paralel ilerleme kaydetmek zorunda olduğunu ifade etti. Bu gibi seminerlerle ustaların bilgi sahibi olmasını sağlamayı hedeflediklerini söyleyen Süleyman Ak, “BASF yetkilileri burada bizlere ‘Su Yalıtım Grubu ve Harç Katkıları’ konulu seminerle, hem işimizi daha kolaylaştıracak hem de maliyetleri daha da azaltarak kaliteyi arttıracak çalışmaların nasıl yapılacağı konusunda eğitim verecek. Eğitim her zaman ve her yerde gerekli bir kavramdır. Bu gibi seminerler devamlı olarak yapılmalıdır” dedi.
SU YALITIM GRUBU VE HARÇ KATKILARINI ANLATTI
Konuşmaların ardından BASF Teknik Eğitim Aktiviteleri Müdürü Baret Kürkçüoğlu, ‘Su Yalıtım Grubu ve Harç Katkıları’ konusunda ustalara bilgiler verdi. Eğitim seminerine, BASF Yapı Kimyasalları İstanbul Bölge Müdürü İsmail Çalışkan ve Ak Kardeşler İnşaat sahiplerinden Süleyman Ak’ın yanı sıra, BASF İstanbul Bölge Satış Sorumlusu Hasan Ali Mahrebel, BASF İstanbul Bölge Distribütörü Volkan Demirhan, Trakya Kalkınma Ajansı Halkla İlişkiler Yönetmeni Erman Trak, Ak Kardeşler İnşaat sahiplerinden İrfan Ak ve DAV Yapı Malzemeleri Sahibi Duran Öztürk, Ak Kardeşler İnşaat Satış Müdürü Ziya Polat ve çok sayıda usta katıldı. Ustalar eğitimi dikkatle dinledi.
Haber / Ahmet KARDEŞ

0282 726 91 91
0282 747 65 10