3.LİG DEFTERİ AKYAZI’DA KAPANDI

Bölgesel Amatör Lig 12.Grupta mücadele eden Çerkezköyspor hafta sonunda Akyazıspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında mağlup duruma düşmesine rağmen beraberliği yakalayan Çerkezköyspor, Akyazıspor

12.03.2012 18:58:00 0
3.LİG DEFTERİ AKYAZI’DA KAPANDI

Bölgesel Amatör Lig’de haftaya moralsiz giren Çerkezköyspor Adapazarı deplasmanından puansız döndü.

 

AKYAZI’DA OYNANDI

 

Akyazı Atatürk Sahası’nda Pazar günü saat 13.30’da başlayan karşılaşmayı Harun Aytaş, Fatih Pazı ve Nurettin Taşkesen hakem üçlüsü yönetirken, ev sahibi ekip karşılaşmaya  Semih*** Bahtiyar*** H.Hüseyin*** Gökhan K.*** Osman** (Dk.50 Çağatay**) Zafer*** İsmail** (Dk. 75 Yasin***) Hakan*** Gökhan G.** (Dk.88 Zeki**) Zekeriya*** Metehan*** kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Çerkezköyspor ise Mehmet** Barış** (Dk. 75 Süleyman**) Hakan** Cihan** Mesut*** Niyazi** Fırat** Orçun** Mehmet** (Dk. 88 Ramazan**) Hüseyin** Ercan** (Dk. 70 Oğuz**) ilk onbiri ile çıktı.

 

AKYAZISPOR ÖNE GEÇTİ

 

Çerkezköyspor’un başlama vuruşu ile başlayan karşılaşmaya ev sahibi ekip Akyazıspor etkili başladı. İlk dakikalarda Çerkezköyspor kalesini abluka altına alan Akyazıspor karşılaşmanın ilk dakikalarında önemli fırsatlardan yararlanamadı. Sağlı sollu ataklarla ataklarını sürdüren Akyazıspor karşılaşmanın 4.dakikasında bulduğu golle öne geçti. Sağ kanattan ceza sahası içinde topla buluşan Zekeriya müsait pozisyonda bulunan Osman’a topu aktardı. Çerkezköyspor savunması arasına iyi sarkan Osman’ın sert vuruşu direkten döndü. Direkten dönen topu iyi takip eden Gökhan kaleci Mehmet’in uzanamayacağı köşeye topu göndererek Akyazıspor’u 1-0 öne geçirdi.

 

ÇERKEZKÖYSPOR TOPARLANDI

 

Gelen golün ardından Akyazıspor oyuncuları büyük sevinç yaşarken, ilk dakikalarda gelen şok golün ardından ilerleyen dakikalarda temsilcimiz toparlandı. İlk dakikalarda atak bir oyun ortaya koyan Akyazıspor ilerleyen dakikalarda oyunun hakimiyetini temsilcimiz Çerkezköyspor’a bıraktı. Çerkezköyspor’un beraberlik golü için geldiği dakikalarda kontra ataklarla farkı ikiye çıkarmak isteyen Akyazıspor 20.dakikada gole çok yaklaştı. Sol kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Gökhan’ın sert vuruşunu kaleci Mehmet güçlükle kornere çeldi.

 

BERABERLİĞİ YAKALADIK

 

Rakip kalede ataklarını sıklaştıran temsilcimiz Çerkezköyspor 41.dakikada beraberliği yakaladı. 41. Dakikada Çerkezköyspor sol taraftan frikik kazandı. Orçun’un kullandığı frikik köşeye giderken Kaleci Semih son anda topu kornere gönderdi. Kullanılan köşe vuruşunda kısa düşen top Cihan’ın önüne düştü. Cihan’ın sert şutu herkesin bakışları arasında filelere gidince skora da denge geldi. İlk devrenin son dakikalarında Çerkezköyspor’un beraberlik golünün gelmesinin ardından heyecan giderek arttı. Son dakikalarda her iki takımında galibiyet golü için geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sonuçlandı.

 

AKYAZISPOR TEKRAR ÖNE GEÇTİ

 

Karşılaşmanın ikinci devresine de taraftarının desteği ile ev sahibi ekip Akyazıspor etkili başladı. Ataklarını sıklaştıran Akyazıspor 63.dakikada Zafer ile önemli bir pozisyondan yararlanamadı. Sağ kanattan gelişen atakta Çerkezköyspor savunması arkasına iyi sarkan Zafer’in vuruşu az farkla auta çıktı. Çerkezköyspor ilk devreye nazaran ikinci devre kontra ataklarla rakip kalede etkili olmaya çalıştı. Yasin ve Zeki’nin oyuna dahil olması ile birlikte kanatlardan etkili bir oyun ortaya koyan Akyazıspor 78.dakikada karşılaşmada tekrar öne geçmeyi bildi. Sol kanattan topla buluşan Zeki zarif çalışmalarla ceza sahası içine girdi. Zeki’nin ortasında kaleci Mehmet topu yumrukları ile uzaklaştıramadı. Müsait pozisyonda önüne düşen topu iyi takip eden Osman topu boş kaleye göndererek skoru 2-1 yapan golü kaydetti.

 

FARK İKİYE ÇIKTI

 

Gelen golün ardından çok rahatlayan Akyazıspor 80.dakikada geliştirdiği atakta Gökhan ile önemli pozisyondan yararlanamadı. Rakibi karşısında ikinci kez mağlup duruma düşen Çerkezköyspor son dakikalarda yaptığı oyuncu değişiklikleri ile beraberlik golünü aradı. Ancak ileride çoğalamayan temsilcimiz arzuladığı beraberlik golünü bulamadı. Çerkezköyspor’un beraberlik için geldiği dakikalarda kontra ataklarla etkili olan ev sahibi ekip Akyazıspor karşılaşmanın 89.dakikasında Zekeriya ile farkı ikiye çıkardı. Oyuna ikinci devre dahil olan Zeki sağ kanattan çalımlarla süratli bir şekilde ceza sahası içine girdi. Kaleci Mehmet’i de çalımlayan Zeki topu kaleye gönderdi. Top ters köşeden filelere giderken Zekeriya tamamladı. 3-1.

 

3.LİG HAYALLERİ SONA ERDİ

 

Arka arkaya gelen iki golün ardından oyun disiplininden kopan Çerkezköyspor kalan dakikalarda istediği futbolu ortaya koyamadı. Rakibi karşısında son dakikalarda rahat bir oyun ortaya koyan Akyazıspor ise orta alanda rakibine top yapma imkanı vermedi. Beş dakikalık uzatmalarda da her iki takımın geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşma da ev sahibi ekip Akyazıspor’un 3-1’lik üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşmadan 3-1’lik mağlubiyet ile ayrılan temsilcimiz Çerkezköyspor’un üçüncü lig hayalleri de sonlanmış oldu. Bu galibiyet ile Akyazıspor ise 24 puana yükseldi.

 
 

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10