“Eğitim her engeli aşar” projesi için Çerkezköy’e geliyor

‘Eğitim Her Engeli Aşar’ kapmayası kapsamında 16 Mart’ta düzenlenecek olan bilgilendirme toplantısı için Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı Nadir Alparslan, Çerkezköy’e ge

Çerkezköy 13.03.2012 17:50:00 0
“Eğitim her engeli aşar” projesi için Çerkezköy’e geliyor

Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı Nadir Alparslan, ‘Eğitim Her Engeli Aşar’ kampanyası kapsamında 16 Mart’ta Çerkezköy’e gelecek.

 

EĞİTİM ALAMAYAN ENGELLİ KALMAYACAK

 

‘Eğitim Her Engeli Aşar’ kampanyasının, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayesinde hayata geçirildiğini ifade eden Kampanya Organizasyon ve İller Koordinatörü Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Fevzi Durmuş, “Türkiye’nin hiçbir yerinde eğitim alamayan engelli vatandaşımızın kalmaması için bu kampanyayı başlattık. 16 Mart’ta kampanya kapsamında Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı Nadir Alparslan, Çerkezköy’e gelecek” dedi. Fevzi Durmuş, ayrıca Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’den kampanya kapsamında gerçekleştirilecek olan bilgilendirme toplantısına konuşmacı olarak katılmasından mutluluk duyacaklarını belirtti.

 

8.5 MİLYON ENGELLİYİ İLGİLENDİRİYOR

 

“Eğitim Her Engeli Aşar” kampanyası hakkında da bilgi veren Fevzi Durmuş, “Engelli vatandaşların eğitimine yönelik başlatılmış bir kampanyadır. 8.5 milyon engelli vatandaşımızı yakından ilgilendiren kampanya, Cumhurbaşkanlığı’nın desteği ve Cumhurbaşkanımızın eşi Hayrünnisa Gül’ün himayesinde sürdürülmektedir. Yaklaşık 3 yıl devam edecek olan kampanya, Özürlülerden Sorumlu Devlet Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Türkiye Beyazay Derneği işbirliği ile yürütülmektedir” dedi.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10