Vizyon ve stratejileri çalıştayı yapıldı

Trakya Kalkınma Ajansı’nın bölgede yaşayanların düşüncelerini öğrenmek, ihtiyaçları tespit etmek ve yerleşim merkezlerinin gelişim yollarını ortaya koymak amacıyla başlattığı çalÄ

Hayrabolu 16.03.2012 15:24:00 0
Vizyon ve stratejileri çalıştayı yapıldı
Trakya Kalkınma Ajansı’nın bölgede yaşayanların düşüncelerini öğrenmek, ihtiyaçları tespit etmek ve yerleşim merkezlerinin gelişim yollarını ortaya koymak amacıyla başlattığı çalışmalar kapsamında, Hayrabolu’da İlçe Vizyon ve Gelişim Stratejileri çalıştayı yapıldı. Hayrabolu Kaymakamlığı ve Hayrabolu Belediyesi işbirliğinde gerçekleştirilen çalıştaya köy ve mahalle muhtarları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum örgütleri temsilcileri ile esnaf ve vatandaşlardan oluşan 60 kişilik bir grup katıldı.
İLÇENİN SORUNLARI GÖRÜŞÜLDÜ

Hayrabolu Ticaret Odası Konferans Salonunda gerçekleşen çalıştayda Hayrabolu ekonomisi, ilçedeki sosyal hayat, sorunları ve ilçenin konumu tartışıldı. Çalıştaya katılan katılımcılar Hayrabolu’nun gelecek vizyonu ile ilgili önerilerde bulunurken, ilçenin toprakları ve doğası ile hayvancılık ve organik tarım potansiyeline de dikkat çekti. Çalıştaya; Hayrabolu Kaymakamı Tamer Orhan, Belediye Başkanı Hasan İrtem, Çerkezmüsellim Belediye Başkanı Selim Kesebir, İl Genel Meclis üyeleri, Trakya Kalkınma Ajansı yetkilileri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile sivil toplum örgütleri temsilcileri katıldı.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10