Viyadükte facia ucuz atlatıldı

Atatürk Viyadüğü’nde bir aracın karşı şeride geçmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Sıkıştığı araçtan çıkarılan yaralı, Çerkezköy Devlet Hastanesi

Çerkezköy 16.03.2012 16:51:00 0
Viyadükte facia ucuz atlatıldı

Atatürk Viyadüğü’nde dün saat 10.30 sıralarında bir aracın karşı şeride geçmesi sonucu meydana gelen kazada bir kişi yaralandı. 

 

TAKLA ATTI

 

Olay yerinden edinilen bilgiye göre, dün sabah saat 10.30 sularında Çerkezköy’den Tepe Emlak Konutları istikametine seyir halinde olan Serhan Tolga idaresindeki 34 DZ 2758 Mitsubishi marka araç Atatürk Viyadüğü üzerinde aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak karşı şeride geçti. Köprünün korkuluklarına çarpan araç, Cengiz Topel Caddesi’nden Çerkezköy istikametine seyir halinde olan Yavuz Çelik idaresindeki 39 SS 137 plakalı araca da çarptıktan sonra takla atmaya başladı. Araç sürücüsü Serhan Tolga takla atan araçta sıkıştı.

 

HASTANEYE KALDIRILDI

 

Olay yerine gelen sağlık ekipleri araç içerisinde sıkışan Serhan Tolga’yı (22) uzun süren çalışmanın ardından araçtan çıkardı. Yaralı Serhan Tolga, Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle viyadük trafiğe kapanırken, olay yerine gelen Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yolda güvenlik önlemi aldı. Kazanın ardından hurdaya dönen 34 DZ 2758 plakalı araç da olay yerine gelen çekici vasıtasıyla kaldırıldı. Aracın çekici ile olay yerinden kaldırılmasının ardından Atatürk Viyadüğü yeniden araç trafiğine açıldı.

 

FACİA UCUZ ATLATILDI

 

Öte yandan vatandaşların ve öğrencilerin köprüyü kullanarak şehir merkezine gittikleri yaya yolunda olay esnasında kimsenin bulunmaması büyük bir faciayı da önlemiş oldu. Kaza nedeniyle köprüde bulunan korkuluklar yola devrilirken, Çerkezköy Belediyesi Zabıta ekipleri olay yerine gelerek yola devrilen korkulukları kaldırdı. Çerkezköy Belediyesi İtfaiye ekipleri ise araçtan sızan benzin, yağ ve araç parçalarını temizlenmesi için çalışma yaptı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Haber/ Cem BÜLBÜL- Faik Onur KAYA

 

  

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10