Çanakkale Zaferi’ni Çanakkale’de yaşayacaklar

Türkiye Personel Yönetimi Derneği (PERYÖN) Trakya Şubesi, 20. Yüzyıla damgasını vurmuş en büyük savaşlardan ve Türk Milleti için en önemli tarihi zafer olan Çanakkale Zaferi’ni Çanakkale’

Çerkezköy 16.03.2012 17:18:00 0
Çanakkale Zaferi’ni Çanakkale’de yaşayacaklar
Türkiye Personel Yönetimi Derneği (PERYÖN) Trakya Şubesi, 20. Yüzyıla damgasını vurmuş en büyük savaşlardan ve Türk Milleti için en önemli tarihi zafer olan Çanakkale Zaferi’ni Çanakkale’de yaşayacak.
YARIN HAREKET EDECEKLER

Peryön Trakya Şubesi sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilen bu organizasyona Çerkezköy ve Çorlu bölgelerinden, Peryön Üyeleri, Sanayiciler, Çalışanlar ve sivillerden oluşan 100 kişiye yakın bir katılım olacak. Otobüsler Çorlu ve Çerkezköy’den yarın saat 06.00’da hareket edecek. Gezide Conk Bayırı, Kabatepe, Sırtlar, 57. Alay Komutanlığı ve Mustafa Kemal Atatürk’ün savaş sırasında kaldığı evi ziyaret edeceklerini belirten PERYÖN Trakya Şube Başkanı Özber Çetin, Çanakkale Zaferi dolayısıyla Abide Anıtı’nda düzenlenecek olan törene de katılacaklarını söyledi. 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin tarihe adını yazdırmış büyük bir zafer olduğunu belirten Çetin, ülke ve vatan bütünlüğü söz konusu olduğunda Türk Milletinin nerede olduğunu görmek isteyenlerin Çanakkale’den bakmaları gerektiğini belirtti.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10