Veliköyspor Malkara deplasmanında

Süper Amatör Lig temsilcilerimizden Veliköyspor yarın karşı karşıya geleceği Malkaraspor karşısında galibiyet arayacak. Veliköyspor Teknik Direktörü Ahmet Sarı, Malkaraspor karşısında galibiyet iÃ?

Çerkezköy 16.03.2012 17:44:00 0
Veliköyspor Malkara deplasmanında

Süper Amatör Lig temsilcilerimizden Veliköyspor ligin on altıncı  hafta karşılaşmasında deplasmanda Malkaraspor ile karşı karşıya gelecek.

 

HAZIRLIKLAR SÜRDÜ

 

Bir önceki hafta Çorluspor’u farklı mağlup ederek uzun süren üç puan hasretini sonlandıran Veliköyspor deplasmanda ligin dibinden kurtulmaya çalışan Malkaraspor’u konuk edecek. Malkaraspor maçı hazırlıklarına Salı günü kendi tesislerinde yaptığı antrenman ile başlayan Veliköyspor hafta boyunca hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmanlarda futbolcuların hırsı ise teknik heyetin yüzünü güldürdü.

 

''GALİBİYETTEN BAŞKA DÜŞÜNCEMİZ YOK''

 

Veliköyspor teknik direktörü Ahmet Sarı, Malkaraspor karşısında mutlak üç puan parolası ile mücadele edeceklerini galibiyetten başka düşüncelerinin olmadığını söyledi. Malkaraspor karşılaşmasının zor bir mücadeleye sahne olacağını söyleyen Sarı” Rakibimizin alt sıralardan kurtulma amacında olduğunu biliyoruz. Karşılaşmadan üç puan ile ayrılıp taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz” diye konuştu.

 

MALKARA’DA OYNANACAK

 

Malkaraspor ile Veliköyspor arasında yarın saat 15.00’de Malkara 14 Kasım Sahası’nda oynanacak karşılaşmayı Cüneyt Gülşen, Ceyhun Topçu ve Zafer Demirel hakem üçlüsü yönetecek.
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10