Özel yatırımların önünü açacağız

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, tıp bayramı dolayısıyla Kapaklı’da hizmet veren hekim ve sağlık çalışanlarını yemekte ağırladı. Kapaklı’nın hızla büyüdüğün

Çerkezköy 19.03.2012 08:08:00 0
Özel yatırımların önünü açacağız
Kapaklı Belediyesi 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Kapaklı’da ve Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde sağlık hizmeti veren hekim ve sağlık çalışanlarını yemekte buluşturdu.
SAĞLIK ÇALIŞANLARI YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ
Önceki akşam saat 20.00’da Turkuaz Restaurant’ta düzenlenen yemeğe Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Serat, Çerkezköy Sağlık Grup Başkanı Olcay Palak, hekimler, sağlık çalışanları ve aileleri katılırken, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, sağlık çalışanlarını kapıda karşıladı. Belediyenin çalışmalarının anlatıldığı slayt gösterisi ile başlayan yemekte konuşan Başkan Mandalı, Kapaklı’nın hızla geliştiğini ve büyüdüğünü belirterek “Kapaklı’nın nüfusu 81 ilin yaklaşık 40’ından daha fazla. Hızla gelişen Kapaklı’da sosyal aktiviteleri de en iyi şekilde icra etmemiz gerekiyor” dedi.
KAPAKLI ÇERKEZKÖY’DEN AYRILMALI
Sağlık çalışanlarının tıp bayramını kutlayan Mandalı, “Bu tip etkinliklerde sizlerle birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Sağlık kuruluşları ile ilgili yatırımların Kapaklı’ya gelmesini arzuluyorum. Tekirdağ büyükşehir statüsüne kavuştuğunda yeniden yapılanacak. Kapaklı’nın yavaş yavaş Çerkezköy’den ayrılması gerekiyor. Bunun için çalışma içerisindeyiz dedi.
ÖNLERİNİ AÇMAYA HAZIRIZ
Kapaklı’ya yapılacak olan özel sağlık yatırımlarında belediye olarak her türlü kolaylığı sağlamaya hazır olduklarını ifade eden Başkan Mandalı, Kapaklı’nın ilçe olması durumunda özel sağlık yatırımlarının da Kapaklı’ya geleceğini söyledi. Devlet Hastanesi’nin Kapaklı’daki binasında acil servisin hizmet vermemesi nedeniyle zaman zaman vatandaşlardan kendilerine şikayet geldiğini söyleyen Mandalı, yasa gereği Çerkezköy’deki acil servisin hizmet verdiğini belirtti. Sağlık çalışanları için ilk kez böyle bir organizasyon düzenlediklerini ifade eden Mandalı, Çerkezköy’de ve diğer ilçelerde de bu tip organizasyonların düzenlenmesini temenni etti.
BENİ SİZDEN AYIRDILAR
Bir buçuk yıl Kapaklı’dan ayrı kalması konusuna da değinen Mandalı “Adına demokrasi diyerek bir buçuk yıl beni sizden ayırdılar. Sizlere hizmet etmek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi. Ülkenin can damarları olan Türk hekimlerinin çalışma azminin her zaman arttığını ve her şartta devam ettiğini ifade eden Başkan İrfan Mandalı “Onların bu onurlu çalışmalarına insanlık minnettar olacaktır” dedi.
ÖNEMLİ MESAFELER KAT EDİLDİ
Başkan Mandalı konuşmasının ardından İlçe Sağlık Grup Başkanı Olcay Palak’a günün anlamı dolayısıyla plaket verdi. Yemekte kısa bir konuşma yapan Olcay Palak da tüm sağlık çalışanlarının tıp bayramını kutladı. Tıp alanında hem ülke genelinde hem de Çerkezköy’de önemli mesafelerin kat edildiği söyleyen Palak, “Sağlık her şeyden önce ve önemli. O nedenle sağlığımız bozulmadan onun kıymetini bilelim” dedi.
GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER
Konuşmaların ardından sağlık çalışanlarını çalan müzik eşliğince gönüllerince eğlendiler. Program, ilerleyen saatlere kadar devam etti.

Haber / Gülveren VATANSEVER    


0282 726 91 91
0282 747 65 10