Polis, kaçakçılara göz açtırmıyor

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri uyuşturucu ve sigara kaçakçılarına göz açtırmıyor. Tekirdağ KOM Şube Müdürlüğü ile Ã?

Çerkezköy 19.03.2012 09:12:00 0
Polis, kaçakçılara göz açtırmıyor

Şanlıurfa’dan Çorlu’ya araç ile uyuşturucu madde getirileceği istihbaratını alan Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü KOM Şubesi ve Çorlu KOM Şube Grup Amirliği ekipleri harekete geçti.

 

21 KİLOGRAM ESRAR YAKALANDI

 

Aracı Kınalı gişelerinden Çorlu istikametine gelirken durduran ekipler, araç içerisinde 4 kiişiyi yakaladı. Durdurulan araçta yapılan aramada 19 bin 670 gram esrar maddesi ele geçirildi. KOM Şube Ekipleri tarafından, göz altına alınan şüphelilerin ikamet ettikleri evlerde de arama yapılırken, evde 760 gram esrar maddesi, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ile av tüfeğine ait 31 adet fişek yakaladı. Yakalanan 4 şahıs hakkındaki soruşturma devam ediyor.

 

2 BÜYÜK OPERASYON DAHA

 

Öte yandan Çorlu’nun Reşadiye Mahallesi’nde de kaçak sigara ele geçirildi. Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü KOM Şube ekipleri ve Çorlu KOM Grup Amirliği’nin Çorlu’nun Reşadiye Mahallesinde bir şahsın apartmandan siyah poşetler içerisinde aracına bir şeyler yüklediği ihbarını alınca harekete geçti. Yol üzerinde durdurulan araçta yapılan kaçak sigara ve şahsın üzerinde de çok sayıda anahtar bulundu. Aracın içerisindeki şahıs ile Reşadiye Mahallesindeki apartmana giden polis, bodrum kattaki dairede 16 bin 252  paket kaçak sigara buldu.

 

ARABADAN ATILAN TORBADAN UYUŞTURUCU ÇIKTI

 

Aynı gün sokak aralarında satılmak üzere İstanbul’dan Çorlu’ya esrar ve uyuşturucu hap getirileceği ihbarını alan Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, plakası belirlenen aracı ilçe girişinde durdurmak istedi. Polisin 'dur' ihtarına uymayan sürücü Sabri Y. kaçınca kovalamaca yaşandı. Kovalamaca sırasında otomobildekiler camdan dışarıya bir torba attı. Takipteki ekiplerden biri torbayı alırken, diğer ekip de otomobili durdurarak içindeki İsmail B., Sabri Y., Murat F. ve Hayrettin H.'yi gözaltına aldı. Torbanın içinden ise 501 gram esrar ile 200 ecstacy hap çıktı.

 

 4 KİŞİ TUTUKLANDI

 

Ele geçirilen uyuşturucu maddelere el konulurken, polisteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 şüpheli, 'Uyuşturucu madde bulundurmak ve nakletmek' suçlarından tutuklanarak Silivri Cezaevi'ne gönderildi.
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10