CHP’li vekillerden taziye ziyareti

CHP Tekirdağ milletvekili Emre Köprülü, Balıkesir Milletvekili Namık Havutça ve Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ile birlikte Tekirdağ’a geldi.

Çerkezköy 19.03.2012 19:12:00 0
CHP’li vekillerden taziye ziyareti
CHP Tekirdağ milletvekili Emre Köprülü, Balıkesir Milletvekili Namık Havutça ve Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ile birlikte Tekirdağ’a geldi.
DOĞAN’I AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ
İlk olarak Afganistan’daki helikopter kazasında şehit olan Binbaşı Serkan Doğan’ın Muratlı’daki ailesine taziye ziyaretinde bulunan CHP’li vekiller, daha sonra Tekirdağ il, merkez ve Çorlu ilçe örgütleriyle toplantı yaparak ülkenin genel siyaset ortamı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundular.
BÜYÜK OLUMSUZLUKLAR ORTAYA ÇIKACAK
4+4+4 Milli Eğitim Yasası ile ilgili Meclis Komisyonu’nda AK Partili Milletvekillerinin ortaya koydukları eylemin Meclis Çatısı altında ilk olduğunu ve geleceğe dönük endişeler yarattığını belirten CHP’li milletvekilleri, Kanunun bu şekli ile çıktığı takdirde; eğitimde yıllardır elde edilen kazanımların ortadan kalkacağını ve ilköğretim sistemimizde büyük olumsuzluklar ortaya çıkacağını belirtti.
İNANCIMIZ TAM

Tekirdağ’ın Büyükşehir olması ile ilgili olarak, 2012 yasama yılı içinde yasa teklifinin görüşülmesi sırasında özellikle Tekirdağ’ın genel idari, sosyal, ekonomik ve nüfus yapısına uygun bir düzenlemenin oluşması gerektiğini ifade eden CHP’li vekiller, 2014 Yerel seçimlerinde Tekirdağlı vatandaşların CHP’li bir başkan seçilmesi konusundaki tercihlerini, AK Parti’nin 10 yıllık ülkemizde uyguladığı olumsuz politikaları da değerlendirerek, Sosyal Demokrat bir aday konusunda kullanacaklarına olan inançlarının tam olduğunu belirtti. Toplantıdan sonra milletvekilleri, Çanakkale’ye hareket etti.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10