Şehidin adı sağlık merkezi ile yaşatılacak

Şarköy’ün Yörgüç Köyü’nde şehit Gökhan Kaplan’ın adının verildiği Sağlık Merkezi’nin açılışı yapıldı. Açılış töreninde şehidin ailesi ile birlik

Şarköy 20.03.2012 20:01:00 0
Şehidin adı sağlık merkezi ile yaşatılacak

Şarköy’ün Yörgüç Köyü’nde şehit Gökhan Kaplan’ın adını taşıyan Toplum Sağlığı Merkezi önceki gün gerçekleştirilen bir tören ile vatandaşların hizmetine açıldı.

 

ŞEHİDİN ADINI YAŞATMAK İSTEDİK

 

Gökhan Kaplan Sağlık Merkezi’nin açılış töreninde konuşan Tekirdağ Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı, “Bu vatanı korurken haince şehit edilen Gökhan Kaplan’ın ailesini ziyaret edip sorunları ile ilgilenmemiz onları ve bizleri mutlu eder. Bizler de bu şehidimizin adını ilelebet yaşatmak adına bir şeyler yapmak istedik. 1993 yılında yapılan bu sağlık merkezinin gerekli bakım ve onarımı yapıldı. Sağlık evine Gökhan Kaplan’ın ismi verildi. Ben buradan bütün şehitlerimize Allah’ tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum. Allah bize bir daha böyle şehitler göstermesin, onların acısını bizlere yaşatmasın. Şunu herkes bilsin ki bu vatanda tek kişi kalana kadar bu topraklar savunulacaktır” dedi. Açılışa katılan herkese teşekkür eden vali Yardımcısı Mustafa Masatlı, Sağlık Merkezi’nin Yörgüç Köyü’ne hayırlı olmasını temenni etti.

 

KURDELEYİ BİRLİKTE KESTİLER

 

Sağlık Merkezi’nin açılışında kurdeleyi Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı ve şehidin anne-babası birlikte kesti. Nevin-Ahmet Kaplan çifti Sağlık Merkezi’ne çocuklarının adının verilmesinden dolayı gurur duyduklarını belirtti. Önceki gün Yörgüç Köyü’nde gerçekleşen Şehit Gökhan Kaplan Sağlık Merkezi’nin açılışına Tekirdağ Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı’nın yanı sıra, Şarköy Kaymakamı Zekeriya Güney,  İl Sağlık Müdürü Mehtap Şen, Şehidin annesi Nevin Kaplan, babası Ahmet Kaplan ve köy halkı da katıldı.
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10