En kısa zamanda temeli atılacak

Çerkezköy’e yapılacak olan İmam Hatip Lisesi için destek ziyaretlerine çıkan, ‘İmam Hatip Yaptırma ve Yaşatma Derneği, dün de Çerkezköy Müftüsü Mahmut Emin’i ziyaret etti. Çerkezk?

Çerkezköy 21.03.2012 19:55:00 0
En kısa zamanda temeli atılacak

Çerkezköy’e yapılacak olan İmam Hatip Lisesi için destek ziyaretlerini sürdüren Çerkezköy İmam Hatip Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği, dün de Çerkezköy Müftüsü Mahmut Emin’i ziyaret etti.

 

DESTEK ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

 

Dün saat 11.00’de yönetim kurulu üyeleri İrfan Demir, Sait Yazı, Tuncay Yeğin, Ziya Osmanoğlu ve Erdoğan Ünal ile birlikte Çerkezköy Müftüsü Mahmut Emin’i ziyaret eden Çerkezköy İmam Hatip Lisesi Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı İsmail Karagöz “Herkesin desteğine ihtiyacımız var. Hep birlikte el ele vererek güzide okulumuzu Çerkezköy’e kazandıracağız” dedi.

 

ÇERKEZKÖY’ÜN BU OKULA İHTİYACI VAR

 

Çerkezköy’ün ihtiyacı olan bir okulu için yönetim oluşturduklarını ifade eden Yönetim Kurulu üyesi Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Demir de “Yapılacak okulumuz Çerkezköy’e gerçekten ayrı bir hava getirecek. Çerkezköy’ün bu okula ihtiyacı var. Bu ülkeye din adamları yetiştirecek olan bu okulun yapılması için bu hizmeti beraber yetiştireceğiz. Çerkezköy müftülüğünün de maddi ve manevi ihtiyacının olduğuna inanıyoruz” diye konuştu

 

ÇERKEZKÖY’DE İHTİYAÇ VARDI

 

Dernek yöneticilerine ziyaretten dolayı teşekkür eden İlçe Müftüsü Mahmut Emin de “Allah sizleri pişman ve mahcup etmesin. Güzel ekiple güzel bir yola çıkmışsınız. Her toplantıda velilerimize ve cemaatimize bir imam hatip lisesi eksikliğinin olduğunu belirtmiştim. Bu ülkede dine ihtiyaç varsa bu müesseselere de ihtiyaç vardır. Okulun temelini atalım. Sekiz yıldır Çerkezköy’de görev yapıyorum. Temmuz ayında tayin durumum var. Gitmeden önce yapılması için can atanlardan birisiyim. Çerkezköy’den 100’e yakın öğrencimiz eğitim için Edirne’ye, Çorlu’ya, Tekirdağ’a gidiyor. Bu okulun yapılmasını kürsülerden anlatacağız” dedi.

 

OKULUN TEMELİNİ ATMAYI DÜŞÜNÜYORUZ”

 

Çerkezköy İmam Hatip Lisesi’nin temelinin en kısa zamanda atılacağını ifade eden yönetim kurulu üyesi Sait Yazı ise “Yoğun yağmurdan dolayı okulun statik hesapları yapıldı. İstanbul’dan isminin açıklanmasını istemeyen bir hayırsever dostumuz okulun temeli için 250 bin TL ayırdığını söyledi. En kısa zaman içinde okulumuzun temelini atmayı düşünüyoruz. Bir yıl içersinde de bitirip açmayı hedefliyoruz. Hayırsever vatandaşlarımız okulun eksikliklerinin bazılarını ben yapayım diyorlar. Herkesten Allah’tan razı olsun” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10