Miniklere özel ‘botanik bahçe’

Nurullah Narin İlköğretim Okulu’nda Anaokulu öğrencilerine özel Botanik Bahçe yapılıyor.

Çerkezköy 22.03.2012 21:34:00 0
Miniklere özel ‘botanik bahçe’

Nurullah Narin İlköğretim Okulu’nda Anaokulu öğrencilerine özel Botanik Bahçe yapılıyor.

 

BOŞ ALAN AĞAÇLANDIRILIYOR

 

Okulun yeni binasının arkasındaki boş alan Ana Okulu öğretmenlerinin teklifi üzerine Okul Müdürlüğü ve Okul Aile Birliği katkılarıyla Ana Okulu öğrencileri adına ağaçlandırılıyor.

 

Etrafı çitlerle çevrilen bahçeye ilerleyen zamanlarda hayvanlar da konulacak ve güzel çiçeklerle düzenlenerek. Ana Okulu öğrencilerine doğal botanik bir bahçe yapılacak.

 

60 FİDAN DİKİLDİ

 

Ana sınıfı öğretmenlerinin Okul Müdürlüğüne sunduğu ‘Botanik Bahçe Projesi’ kapsamında ilk fidanlar dün saat 13.00’da dikildi. Okul Müdürlüğü ve Okul Aile Birliği İşbirliği ile okulun yeni binasının arkasındaki boş alan çitlerle çevrilerek Anasınıfı öğrencileri adına ağaçlandırılmaya başlandı. Velilerin getirdiği 60 fidanı bahçeye ektiklerini belirten Okul Müdürü Yılmaz Kırmızıgül, ana sınıfı velilerine katkılarından dolayı teşekkür etti. Amaçlarının gelecekte öğrencilere temiz ve yeşil bir çevre bırakmak olduğunu söyleyen Kırmızıgül, “Okul aile birliği ile birlikte bahçenin etrafını çitlerle çevirdik. Anasınıfı velilerimizin yapmış olduğu bu davranış umarım diğer velilere de örnek olur ve onlar da okulumuzun diğer yerlerini güzelleştirmeye katkıda bulunurlar” dedi.

 

Haber / Sedat KARDEŞ
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10