Yoldan çıkan tır yazlık evlere daldı

Tekirdağ’da kontrolden çıkan bir tırın yazlık evlerin duvarından içeri girmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında tır sürücüsü Ünal İşcan ağır yaralandı. Sağlık ekipleri ve kaza k?

Çerkezköy 23.03.2012 20:27:00 0
Yoldan çıkan tır yazlık evlere daldı

Yunanistan’dan gelip Kocaeli Derince’ye giden rulo halinde demir saç yüklü 34 RU 859 plakalı tır sürücüsü Ünal İşcan (52), Tekirdağ Yeni çiftlik mevkide direksiyon hakimiyetini kaybetti. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği tır yazlık evlerin duvarından içeri girerken, araçta sıkışan sürücü İşcan, kaza kırım ekipleri tarafından sıkıştığı yerden güçlükle kurtarıldı.

 

ARAÇTA SIKIŞTI

 

Edinilen bilgiye göre, sabah erken saatlerde Yunanistan gelip Kapıkule sınır kapısından geçen 34 RU 859 plakalı tır sürücüsü yorgunluğunda etkisi ile Tekirdağ Yeni çiftlik mevkine geldiğinde bir anda direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yoldan çıkan tır yolun sağında bulunan yazlık evlerini bahçe duvarını yıkarak önce bir tekneyi parçaladı, daha sonra beton duvarı yıkarak güçlükle durabildi. Çarpmanın etkisi ile dorsede yüklü rulo halindeki demir saçlar yuvarlanarak sürücü kabinin üzerinde geçti ve sürücü İşcan, sürücü kabininde sıkışarak ağır yaralandı.

 

AĞIR YARALANDI

 

Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen acil yardım ve kaza kırım ekipleri, sürücü kabininde sıkışan 52 yaşındaki Ünal İşcan’ı uzun uğraşlar sonucu sıkıştığı yerden kurtararak ambulans ile Tekirdağ Devlet Hastanesine götürdü. Sürücü İşcan’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10