Veliköyspor farklı mağlubiyeti unutturmak istiyor

Süper Amatör Lig temsilcilerimizden Veliköyspor yarın karşı karşıya geleceği Çorlu Sanayispor karşısında galibiyet arayacak. Veliköyspor Teknik Direktörü Ahmet Sarı, Çorlu Sanayispor karşısı

23.03.2012 20:45:00 0
Veliköyspor farklı mağlubiyeti unutturmak istiyor
Süper Amatör Lig temsilcilerimizden Veliköyspor ligin on yedinci hafta karşılaşmasında Çorlu Sanayispor ile karşı karşıya gelecek.
MALKARASPOR’A FARKLI MAĞLUP OLDU
Ligde üst sıraları hedefleyen temsilcimiz Veliköyspor bir önceki hafta deplasmanda Malkaraspor’a konuk oldu. Rakibi karşısında çok kötü bir oyun ortaya koyan Veliköyspor alt sıralardan kurtulmaya çalışan Malkaraspor karşısında etkili olamadı. Rakibi karşısında arka arkaya goller bulan Malkaraspor karşılaşmadan 7-0 galip ayrılarak temsilcimizi hezimete uğratmıştı. Veliköyspor ligde oynadığı karşılaşmalarda 21 puan toplayarak beşinci sırada bulunuyor.
ÇORLU SANAYİSPOR’UN 25 PUANI BULUNUYOR
Haftaya üçüncü sırada giren Çorlu Sanayispor ise bir önceki hafta kendi evinde Marmaracıkspor’u konuk etti. Rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koyan ev sahibi ekip arzuladığı golü ilk devrede bulamadı. İkinci devre sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan ev sahibi ekip bulduğu golle karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı. Çorlu Sanayispor ligde 25 puanla üçüncü sırada bulunuyor.
MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR
Çorlu Sanayiyspor maçı hazırlıklarına Salı günü kendi tesislerinde yaptığı antrenman ile başlayan Veliköyspor hafta boyunca hazırlıklarını sürdürdü. Son antrenmanını dün akşam saatlerinde yapan Veliköyspor maç saatini beklemeye başladı. Veliköyspor Teknik Direktörü Ahmet Sarı, rakipleri karşısında galibiyet mücadelesi vereceklerini ifade ederek ‘’Önceki hafta deplasmanda Malkaraspor’a farklı mağlup olarak taraftarımızı üzdük. Bu hafta ligde son kez taraftarımızın karşısına çıkacağız. Bu karşılaşmadan da galibiyet ile ayrılarak Malkaraspor yenilgisini unutturmak istiyoruz. Taraftarımızın da desteği ile birlikte karşılaşmadan galibiyetle ayrılacağımıza inanıyorum’’ dedi.
13.00’DE OYNANACAK
Veliköyspor ile Çorlu Sanayispor arasında yarın saat 13.00’de Veliköy Sahası’nda oynanacak olan karşılaşmayı Murat Aygün, Ercan Aklaya ve Sertaç Evin hakem üçlüsü yönetecek.
ŞARKÖYSPOR MALKARASPOR’U KONUK EDECEK

Bu karşılaşmanın haricinde ligde üç karşılaşma daha oynanacak. Bir önceki hafta Tekirdağspor’a mağlup olarak liderlikten düşen Velimeşe Belediyespor deplasmanda düşmeme korkusu olmayan Marmaracıkspor’a konuk olacak. Pazar günü Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak. Ligde alt sıraları ilgilendiren çok önemli karşılaşmada Şarköyspor evinde Malkaraspor’u ağırlayacak. Galip gelen takımın büyük ihtimalle ligde kalacağı karşılaşma ise Şarköy Sahası’nda oynanacak. Ligin dibinde yer alan Tekirdağ Anadolu Lisesispor ise evinde Çorluspor ile üç puan mücadelesi verecek. 13 Kasım Sahası’nda yarın oynanacak olan karşılaşma ise saat 13.00’de başlayacak.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10