Ozon Giyim’den Meslek Lisesi’ne 50 bin TL bağış

Ozon Giyim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Karaağaç’ta yapılması planlanan meslek lisesi için 5 taksitle vermek üzere 50 bin TL bağışladı. Lisenin yapılması için tüm sanayicilerin seferber olması ve h

Çerkezköy 26.03.2012 20:28:00 0
Ozon Giyim’den Meslek Lisesi’ne 50 bin TL bağış

Karaağaç’ta Meslek Lisesi yapılması için Karaağaç Belediyesi tarafından başlatılan "1 Tuğla 1000 Umut" kampanyasına destekler sürüyor. 

 

“50 BİN TL”

 

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi içersinde kurulan Ozon Giyim(Defacto) dün saat 13.00’de Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, Karaağaç Belediye Başkanı Dr.Özkan Yücel, Ozon Giyim Lojistik Direktörü Cenk Karapınar ve Ozon Giyim Çerkezköy Depo Müdürü Oğuzhan Yıldız’ın katıldığı törende meslek lisesi için 50 bin TL bağışladı. Desteklerinden dolayı Ozon Giyim’e teşekkür eden Karaağaç Belediye Başkanı Dr.Özkan Yücel “Organize Sanayi Bölgesi içersinde bulunan Ozon Giyim’in 50 bin TL’lik yardımı bizleri çok mutlu etti. Kendilerine çok minnettarız. İnşallah kısa bir zamanda meslek lisemizin temelini atacak hale geliriz” dedi.

 

1 MİLYON TL’YE İHTİYACIMIZ VAR

 

Kampanyada toplam 200 bin TL’ye ulaştıklarını ifade eden Yücel “Okulun temel atma aşamasına gelmesi için 1 milyon TL’ye ihtiyacımız var” diyerek diğer sanayi kuruluşlarının da “1 tuğla 1000 umut” kampanyasına destek vermelerini temenni etti.

 

“BU PROJEYE SICAK BAKTIK” 

 

Tekirdağ Valiliği ve Karaağaç Belediyesi tarafından başlatılan “1 tuğla 1000 Umut” kampanyasında Karaağaç’ta yapılması planlanan Karaağaç Meslek Lisesi’ne fabrika olarak 50 bin TL bağışladıklarını ifade eden Ozon Giyim Lojistik Direktörü Cenk Karapınar “Üst yönetimimiz okula ve bu projeye çok sıcak baktı. Fabrikamız da varlığını yükseltmek adına bu projeye aylık 10 bin TL’lik 5 taksitle verilmek üzere 50 bin TL bağışlamıştır” dedi.

 

“HEM BÖLGEYE HEM DE BİZE FAYDALI OLACAKTIR”

 

100 dönümlük arazide 50 metrekarelik otomasyon deposu planladıklarını ifade eden Karapınar “Bu projemizi 5 yıl içersinde hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Karaağaç’ta yapılacak olan Meslek Lisesi hem bölgemize hem de bize çok faydalı olacaktır. Okulu lojistik merkezi olarak görüyoruz” diye konuştu. Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel de yapılacak Meslek Lisesinin bir sınıfının lojistik olması için yetkili yerlerle görüşeceklerini belirtti.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 
 
 

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10