Veliköy’ün gençleri ilk devreyi lider tamamladı

Tekirdağ U-19 Ligi ilk devre son hafta karşılaşmasında lider Sultanköy Belediyespor U-19 Futbol Takımına konuk olan Veliköyspor U-19 Futbol Takımı rakibi karşısında iki farklı mağlup duruma düşmesine r

27.03.2012 21:53:00 0
Veliköy’ün gençleri ilk devreyi lider tamamladı
Veliköyspor deplasmanda Sultanköy Belediyespor’u mağlup ederek ilk devreyi ilk sırada tamamladı.
MAÇ SULTANKÖY’DE OYNANDI
U-19 Ligi C Grubu’nda haftaya ilk iki sırada giren Sultanköy Belediyespor ile Veliköyspor, Sultanköy Sahası’nda karşı karşıya geldi. Önceki gün oynanan karşılaşma saat 13.00’da başladı. Ev sahibi ekip karşılaşmaya etkili başladı. Sağlı sollu ataklarla rakip kalede etkili hücumlar geliştiren Sultanköy Belediyespor U-19 Futbol Takımı bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. Bulduğu golle büyük moral bulan Sultanköy Belediyespor bu golden on dakika sonra bulduğu golle farkı ikiye çıkardı. Arka arkaya gelen gollerle birlikte oyun disiplininden kopan temsilcimiz ilk devrenin kalan dakikalarında etkili olamadı.
İKİNCİ DEVRE BAMBAŞKA VELİKÖYSPOR
Karşılaşmanın ilk devresini mağlup kapatan Veliköyspor U-19 Futbol Takımı ikinci devreye fırtına gibi başladı. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan temsilcimiz  bulduğu erken golle ümitlendi. Farkı bire indirerek büyük moral bulan temsilcimiz ilk golden kısa bir süre sonra Gökhan ile bulduğu golle beraberliği yakaladı. İlk devreyi iki farklı mağlup kapatan ve ikinci devre Veliköyspor’un gollerine engel olamayan ev sahibi ekip oyun disiplininden koptu.
VELİKÖYSPOR ZİRVEYE YERLEŞTİ

Rakibinin disiplinden kopmasını iyi değerlendiren Veliköyspor U-19 Futbol Takımı Hakan ile galibiyet golünü buldu.  Müsabakanın kalan bölümleri de Veliköyspor U-19 Futbol Takımı’nın üstünlüğü ile tamamlandı. Rakibinin beraberlik golü için geldiği dakikalarda Erhan ile bir gol daha bulan temsilcimiz Veliköyspor U-19 Futbol Takımı karşılaşmadan 4-2 galip ayrıldı. Veliköyspor bu galibiyetle puanını 13’e çıkartarak ilk devreyi ilk sırada tamamlarken,Sultanköy Belediyespor 12 puanda kaldı. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10