SGK İl Müdürü Kotan’ı Çerkezköy’e davet etti

Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) Trakya Şube Başkanı Özber Çetin, Başkan Yardımcısı Binnur Dönmez, Yönetim Kurulu Üyeleri Atilla Vardar, Kader Kahraman, Mehmet Ali Doğan ve Peryön Trakya ?

Çerkezköy 29.03.2012 19:44:00 0
SGK İl Müdürü Kotan’ı Çerkezköy’e davet etti

Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) Trakya Şube Başkanı Özber Çetin, Başkan Yardımcısı Binnur Dönmez, Yönetim Kurulu Üyeleri Atilla Vardar, Kader Kahraman, Mehmet Ali Doğan ve Peryön Trakya Şubesi Üye İlişkiler ve Eğitim Yönetmeni Önder Harbili ile geçtiğimiz yıl Aralık ayında Tekirdağ İl Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğüne atanan Mahmut Kotan’ı ziyaret etti.

 

ÇERKEZKÖY’E DAVET ETTİ

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren SGK İl Müdürü Mahmut Kotan, SGK ile ilgili konularda mevzuat doğrultusunda PERYÖN Trakya Şubesi’ne elinden gelen desteği vermek istediğini söyledi. Mahmut Kotan’a Trakya’dan ve derneğin etkinliklerinden bahseden Özber Çetin de önümüzdeki günlerde düzenleyecekleri etkinlikte Kotan’ı Çerkezköy’de ağırlamak istediklerini belirtirken, Kotan da böyle bir etkinliğe katılmaktan mutluluk duyacağını ifade etti.

 

Haber / Sevim BOZKURT
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10