Kalpazanlara gece yarısı operasyonu; 7 gözaltı

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri, piyasaya sahte para süren şahıslara yönelik operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 7 kişinin evlerinde yapılan ar

Çerkezköy 29.03.2012 19:48:00 0
Kalpazanlara gece yarısı operasyonu; 7 gözaltı
Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri, piyasaya sahte para süren şahıslara yönelik önceki gece operasyon düzenledi.
7 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Kapaklı’da bir işyerine sahte para verildiğinin bildirilmesi üzerine harekete geçen polis ekipleri, kamera kayıtlarını inceleyerek Kapaklı’da bir işyerine sahte para verdikten sonra Kapaklı’da bulunan bir müzikholde eğlenen 7 kişinin eşkal ve kimlik bilgilerine ulaştı. Şahısların evlerini de tespit eden polisler, önceki gece belirlenen evlere operasyon düzenlendi. Gece yarısı gerçekleştirilen operasyonda Ahmet A, Hikmet A, Mustafa A, İbrahim K, Emre T, Musa K. Hasan Y’yi gözaltına aldı.
2 BİN 500 TL SAHTE BANKNOT YAKALANDI 
Küçük market ve işletmelerden satın aldıkları malzemelerin karşılığında sahte para vererek piyasaya sahte para sürdüğü iddia edilen şahısların evlerinde yapılan aramada 2 bin 500 TL’lik sahte banknotlar ele geçirildi. Operasyonu genişleten ekipler çetenin İstanbul ile bağlantılı olduğunu, Tekirdağ ve Kırklareli’nde de birçok işyerinin dolandırıldığını tespit etti.
Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğünde alınan ifadelerinin ardından 7 kişi dün adliyeye sevk edildi.

HABER MERKEZİ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10