Korkmaz’dan Ordu’ya sürpriz ziyaret

AK Partili Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, her platformda AK Partili belediye olan Çerkezköy Belediyesi’ni eleştiren MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu’ya sürpriz bir ziyaret gerÃ

Çerkezköy 29.03.2012 19:50:00 0
Korkmaz’dan Ordu’ya sürpriz ziyaret
Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz ve AK Partili Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Kenan Efeoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Mustafa Ordu’ya sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. 
HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİ
10.Olağan Kongrede İlçe Başkanlığına seçilen Mustafa Ordu’ya yeni görevinde başarılar dileyen Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz “İşlerimizin yoğunluğundan dolayı bu zamana kadar ziyaretimizi gerçekleştiremedik. Dışardan baktığımızda demokratik bir seçim oldu. Sizlerin bu seçimden zaferle çıkmanızdan memnun oldum. Çünkü bu işin üstesinden gelecek olduğunuzu biliyoruz ve görüyoruz. Seçimde de teşkilat üyeleri başkanını seçti. Gerçekten güzel bir seçim yapmışsınız. Bundan sonraki dönemlerde de aynı şekilde demokrasi çerçevesinde görevinizi en iyi şekilde yapacağınıza inanıyorum” dedi. 
“ADAY OLMAYACAKTIM”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP İlçe Başkanı Mustafa Ordu da “Bu seçimde ben aday olmayacaktım. Bizler bu zamana kadar parti için çalıştık. Bu bölgeden bir siyasi parti başkanına nasip olmayan iki belediye kazandık ve bir tane Milletvekili çıkardık. Seçimden üç ay önce, aday olmayı düşünmediğimi bildirmiştim ve aday olacak arkadaşlara ‘çıkın, çalışın, seçimi kazanın’ demiştim. Ancak arkadaşlar biz öyle dememişiz gibi gidip 156 delegeyi ilçe seçim kuruluna şikayet ettiler. Sonra da İlçe seçim kurulu 128 kişinin delegeliğini iptal etti. Seçimlerde de 129 oyla başkan seçildim” dedi. AK Partili Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Kenan Efeoğlu da Mustafa Ordu’ya görevinde başarılar dilerken, Mustafa Ordu da Faruk Korkmaz ve Kenan Efeoğlu’na ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Haber / Faik Onur KAYA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10